bon2017 12

nogomet1

Jelisavac – Igralište Korea. Gledatelja 150.

Glavni sudac Krešimir Sučić(Osijek). Pomoćni suci Miro Karlović(Valpovo), Josip Martinović(Slavonski Brod).

Delegat Marijan Marinović(Koritna).

Strijelci: 1:0 – Potolovec(75), 2:0 – Stuparić(83), 2:1 – Knežević(87).

Opomenuti igrači  Šulava, Šoštarić(Vihor), Lugonja, Varga(Bobota-Agrar).

nogomet2

Vihor: Knežević, Dervić, Bernić(od 56.Pavličić), Stuparić(od 56.Stranatić), De.Ćosić(od 87.Čiš), Pinter, Tomac, Šulava, Šoštarić, Potolovec, Jović(od 80 Komak).

Trener nema.

Bobota-Agrar: Lugonja, Kujadin, Ezgeta, Šljokić, Kiš, Varga, Bajić, Bošnjak(od 64.A.Knežević), Manojlović, Ilić, O.Knežević.

Trener nema.

nogomet3

Igrač utakmice: Goran Potolovec(Vihor).

nogomet4

Nogometaši Vihora i dalje su uspješni na svom terenu. Pobijedili su Bobotu-Agrar koja se u Jelisavac nije došla braniti. Prvo poluvrijeme igra je bila ravnopravna, bez pravih prigoda s obje strane.

nogomet5

Nakon desetak minuta drugog dijela i ulaska iskusnih Pavličića i Stranatića druga slika. Sve se promijenilo u korist Vihora. Pobjednik je odlučen u zadnjih petnaest minuta. Prije vodećeg pogotka najboljeg igrača susreta Stranatić je promašio kazneni udarac. Bolje reći Lugonja je njegov šut obranio. Radišni i borbeni kapetan Potolovec iskoristio je nepažnju obrane Bobote i iz blizine loptu gurnuo u mrežu. Rezultat je mogao povisiti Pinter, oštro upućena lopta završila je preko grede. Osam minuta prije kraja Stuparić, koji se u igru polako vraća nakon provedene rehabilitacije, ubačenu loptu s lijeve strane sigurno pogađa. I kada se očekivalo da je sve riješeno mladi Andrej Knežević četiri minute prije kraja postiže počasni pogodak. Bobota-Agrar pokušava sve ne bi li poravnala no Vihor se uspješno brani. Zaslužena pobjeda i bodovno (28) poravnanje s drugim Čepinom.
nogomet6
nogomet7

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.