reklamavelika2015a

nogomet1
Našice – Gradski stadion. Gledatelja 100.
Glavni sudac Mario Vukušić(Osijek). Pomoćni suci Šubarić, Vukelić(Vukovar).
Delegat Josip Jukić(Požega).
Strijelci: 0:1 – Kaurin(57), 0:2 – Kovačić(62) k.u..
Opomenuti igrači: Barišić(Našk), Jirasek(Hajduk).
nogomet2

Našk: Piplica(od 67.Mikšić), Bilogrević(od 61.Tomaš), Jurić, Barišić, Grgačević, Knežević, Mađaš, Slivečko, Mikola, Hečimović, Kraljik(od 78.Paradinović).

Trener nema.

Hajduk: Zanetti, Baškiera, D.Prohaska, B.Prohaska, Komljenović, Kovačić(od 84.Mijić), Kaurin, Gelešić(od 81.Bosnar), Stokić, Jirasek, Krenek.

Pomoćni trener Viktor Trbara.

Igrač utakmice: Darko Kovačić(Hajduk).

nogomet4

Nogometaši Naška doživjeli su peti poraz u sedam kola, ovoga puta od pakračkog Hajduka. Najgore u svemu tome je što se to dogodilo na njegovom travnjaku, od momčadi koja je kolo prije zauzimala zadnju poziciju. Činjenica je kako su bili bez, opravdano i neopravdano spriječenih, kapetana Šundalića, Purgara i požutjelog Galinca ali je činjenica da je Hajduk došao s trinaest igrača. Za devedeset minuta igre Našičani nisu stvorili jednu pravu prigodu, s druge strane Hajduk je iz akcije poveo a, iz „malo“ sumnjivog (Barišića na zemlji lopta udarila u ruku) kaznenog udarca, najbolji igrač susreta bio precizan s bijele točke. Sve u svemu zaslužena pobjeda Hajduka a Našku velike brige. Najave iz kluba kako će se boriti za sam vrh pale su u vodu kao kula od karata. Slijedi im grčevita borba za opstanak.  
nogomet3
bricks2016

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.