reklamavelika2015a

turnir1

Jučer je u sportskoj dvorani OŠ „kralja Tomislava“ Našice odigran humanitarni malonogometni turnir „4 Kafića“.

 

Log in to comment
nog1
Našice – Nakon osamnaest „radnih“ dana, i 242 odigrane utakmice, završen je 15.Božićni malonogometni turnir u Našicama. Poznati su pobjednici u svim dobnim skupinama. Dvorana Kralja Tomislava bila je dupkom ispunjena. Po odigravanju svake od utakmica najboljima su uručeni športska odličja i novčane nagrada te proglašeni najbolji vratar, strijelac i igrač. Prije finalne utakmice odana je minuta šutnje za pokojnog predsjednika Športske zajednice Josipa Pavlus, u čiji spomen je najboljoj ekipi dodijeljen Trofej „Josip Pavlus – Jorač“. Njegovi su prijatelji odigrali kratku revijalnu utakmicu a tom događaju prisustvovali su supruga, kćerka i sin Marko, koji je uručio trofej predstavniku pobjedničke ekipe CB Cavalli. Na završnici turnira bio je i našički gradonačelnik Josip Miletić koji je, zajedno s predsjednikom Športske zajednice Nikolom Antolović, najboljima uručivao športska odličja, vaučere i prigodne nagrade.
 
>Više slika možete pronaći ovdje: CB Cavalli pobjednik Božićnog turnira
 
U svim dobnim skupinama proglašeni su najbolji igrač, vratar i strijelci. To su: U-8 najbolji igrač Matej Marinić(Certissa), vratar Leon Blatančić(Kutjevo), strijelac Patrik Klarić(Certissa) sa 7 pogodaka; U-10 igrač Jona Ježić(D.Miholjac), vratar Matej Grahovac(D.Miholjac), strijelac Luka Mikić(Certissa) sa 6 pogodaka; U-12 igrač Krešimir Vrbanac, vratar Nemanja Poznanović(Kroko Trade Osijek), strijelac Filip Živković(Beta 2006 D.Miholjac) s 14 pogodaka; U-14 igrač Franjo Bečarević(ŠN Fešk klesarstvo Kljajić), vratar Mateo Knežević(ŠN Fešk Zeba holtz), Dominik Kovačić, Bruno Sinković(Jedinstveni) – strijelac s 9 pogodaka; U-16 igrač Ronaldo Rengel, vratar Ante Šimić(Klasikus Metlikus Virovitica), strijelac Mihael Kasapović(CB čiča Mata) sa 7 pogodaka; Veterani igrač Domagoj Vragolović, vratar Ilija Andrijević(Mlaco Đakovo), Josip Milardović(CB Barba) strijelac s 10 pogodaka; Seniori igrač Matej Peharda, vratar Mato Vasić(CB Cavali), strijelac s 11 pogodaka Matej Tomić(Beer Garden).

Rezultati:
Mladi za 3.mjesto:
U-8 NK Motičina – NK Našk I 1:0;
U-10 NK Đurđenovac – Tintilinić 2:1;
U-12 Beta 2006 D.Miholjac – NK Našk 5:1;
U-14 AS Pavić – Jedinstveni 2:5;
U-16 CB Radić – NK Đurđenovac 3:1(1:1);
 
Veterani
MNK PSC Đurđenovac – Policija u zajednici 3:1;
 
Seniori Beer Garden – Auto Vukoja bosch servisi 6:5(1:1).
 
Finale
 
 
Mladi U-8 Certissa – NK Kutjevo 1:0;
U-10 Certissa – Donji Miholjac 1:3;
U-12 NK Đurđenovac pekara NIK – Kroko trade Osijek 1:3;
U-14 ŠN Fešk klesarstvo Kljajić – ŠN Fešk Zeba holtz 0:1;
U-16 ŠN Fešk Marin trans – Klasikus metlikus Virovitica 0:1;
 
Veterani
Jurić sekurity – Mlaco Đakovo 1:3;
 
Seniori odnosno CB Cavalli – Džezeri 4:3(1:1).
 
Za kraj treba reći kako je Športska zajednica, kao organizator turnira, učinila jednu zaista vrijednu humanu gestu. Iz prihoda od ulaznica izdvojila je 4.000,00 kuna za nabavu pužnice mlade Petre Katruša iz Martina. Osim toga, za subotu priprema humanitarnu utakmicu „četiri kafića“, od koje će cjelokupan prihod biti namijenjen u iste svrhe.
bricks2016

 

Log in to comment
utakmica1

Ukratko, u finalu odigrana je vrlo zanimljiva utakmica između Đezera i CB Cavali koja je u regularnom vremenu završila s 1:1. Uslijedili su produžeci u kojima nije bilo golova, te je nažalost sve odlučeno lutrijom na penale gdje je ipak više sreće imala ekipa CB Cavalli.

utakmica2

Prije te finalne utakmice, odigrana je utakmica za treće mjesto kao i revijalna utakmica rekreativaca za pokojnog Josipa Pavlusa.

utakmica3

Što još reći nakon 17 dana i mnoštva malonogometnih utakmica koje su odigrane na tradicionalnom Božićnom turniru? Mogli bi stvarno puno pisati, ali danas vas prepuštamo samo fotografijama koje smo i ovoga puta za vas pripremili, a sutra nešto više...

 

Log in to comment
nogomet1 
U finalu CB Cavalli protiv Džezera !

 

Log in to comment
nogomet1

Polufinale Beer Garden – CB Cavalli, Džezeri – Auto Vukoja bosch servisi !

 

Log in to comment
 
nogomet1
I Auto Vukoja, Cavali, Svjetlost i Unknown četvrtfinalisti !

 

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

banner1

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.