reklamavelika2015a

vocari2

Ovog je vikenda u na obiteljskom gospodarstvu Ive Peršića u Donjoj Motičini održana tradicionalna proslava Dana udruge voćara i vinogradara Našice.

Na proslavi su među ostalim podijeljene i diplome povodom 10. lokalnog i 2. međužupanijskog ocjenjivanja voćnih rakija i likera, a ukupni pobjednik je Jozo Katavić s rakijom komovicom.

Zlatne medalje osvojio je i Zdravko Peršić za šljivovicu i komovicu. Na ovom je natjecanju predano 38 uzoraka, od kojih je 10 osvojilo srebrno, a 15 je brončanih. Što se tiče rezultata nagrađenih rakija i likera izvan konkurencije, osvojeno je 8 zlata, 8 srebra i 13 brončanih medalja.

Predsjednik udruge Darko Cerovski istaknuo je kako je ovo 13. put da se proslavlja Dan udruge, zahvalio je svima na radu i suradnji te podsjetio kako su članovi udruge uspješni na svim natjecanjima na kojima sudjeluju što dovoljno govori o kvaliteti rada.

vocari1

Predsjednik komisije za ocjenjivanje voćnih rakija i likera Stjepan Galović složio se da su rezultati sve bolji i bolji te izvijestio o kriterijima ocjenjivanja.

Najboljima je čestitao i gradonačelnik grada Našica Josip Miletić koji je uručio zlatne medalje i pehar, a svim članovima udruge povodom Dana udruge zaželio i ubuduće uspješan rad i odlične rezultate. Organizatori proslave Dana udruge i proglašenja najboljih uzoraka bila je Udruga voćara i vinogradara Našice, a medijski pokrovitelji su i ovoga puta bili Radio Rašice i TV Našice.com.

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.