banner izzy2016

vocari1

Kao i svake godine tradicionalno, a povodom Dana grada Našica, na imanju obitelji Peršić u Donjoj Motičini, jedna od najvrjednijih udruga u gradu Našicama, udruga Voćara i vinogradara Našice je proslavila svoj dan. U isto vrijeme bilo je i proglašenje pobjednika 9. općinskog i 1. međužupanijskog natjecanja u kvaliteti voćnih rakija i likera.

Sveukupni pobjednik natjecanja je predsjednik udruge Darko Cerovski, a zlata su još osvojili OPG “Mia”, Stanislav Jurčević, Marijan Ressler, Boris Pavić i Milan Štimac. Izvan konkurencije zlato su osvojili Stanislav Jurčević, Antun Peršić, Darko Banović, Jozo Katavić, Ivan Valentić, Darko Cerovski, Miroslav Čeme i Katica Broz.

vocari2

Na proslavi je bio prisutan i gradonačelnik grada Našica Krešimir Žagar, pokrovitelj proslave i ocjenjivanja koji je ujedno uručio odličja najboljima. Uz gradonačelnika medalje je uručilo i Stjapan Galović, predsjednik komisije.

Nakon uručivanja medalja uslijedilo je i zajedničko fotografiranje, ručak te druženje uz degustaciju najbolje ocjenjenih vina i rakija. 

bricks2016

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
Pinterijeri

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.