banner izzy2016

vocari vinogradari nasice skupstina

Ovog je vikenda u gradskoj vijećnici Grada Našica održana skupština Udruge voćara i vinogradara Našice. Ova skupština na kojoj su iznesena izvješća o radu udruge i financijska izvješća u protekloj 2015. godini bila je ujedno i izborna na kojoj je među ostalima biran novi predsjednik udruge. Tako je većinom glasova ponovo izabran novi – stari predsjednik Darko Cerovski. Isto tako za dopredsjednike su izabrani Đuro Kadić i Marijan Resler, dok je tajnik udruge Franjo Baričević.

vocari vinogradari nasice skupstina2

Nakon ovog vrlo jednostavnog odabira čelnog čovjeka ove stvarno velike i vrijedne udruge koja djeluje na području grada Našica i okolice novoizabrani predsjednik se zahvalio na ukazanom povjerenju te je iznio prijedlog plana rada za 2016. godinu kao i prijedlog financijskog plana u 2016. godini.

vocari vinogradari nasice darko

Čestitke cijeloj uduzi na radu u prošloj godini kao i novoizabranom vodstvu uputili su prisutni uvaženi gosti gradonačelnik grada Našica Krešimir Žagar, predsjednik Gradskog vijeća Josip Miletić, pročelnica Upravnog odjela za poljoprivredu i ruralni razvoj Silva Wendling kao i mnogi drugi predstavnici brojnih prijateljskih udruga.

vocari vinogradari nasice slike

Prije završetka skupštine gradonačelnik Krešimir Žagar uz prisustvo predsjednika GV Josipa Miletića je predsjedniku Darku Cerovskom uručio jedan vrlo prigodan poklon, dvije slike članova sa druženja na imanju Resler, koje će vjerujemo krasiti zidove prostorija Udruge voćara i vinogradara Našice.  
 

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
Pinterijeri

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.