reklamavelika2015a

med3

Povodom Dana grada Našica danas  se u centru ispred „robne kuće“ održao medni sajam. Na sajmu koji se tradicionalno održava svake godine, a u organizaciji Pčelarske udruge „Pčela“ Našice svoje medne proizvode izložilo je nekoliko poznatih obiteljskih gospodarstava.

med2

Uz sugrađane na sajmu je bio prisutan gradonačelnik grada Našica Krešimir Žagar koji je rado obišao sve medne štandove sa osmijehom na licu i ugodno iznenadio sve prisutne. Također na sajmu su bili prisutni gospodin Antun Dalšašo član upravnog odbora pčelarskog saveza i Željko Špoljarić predsjednik pčelarske udruge Pčela.

„Zahvaljujem se svim pčelarima, pčelarkama i građanima grada Našica koji su se danas našli na trgu grada Našica. Mi tradicionalno održavamo medni sajam članova naše udruge i ovo je 8. put po redu. Moram reći da je ova pčelarska godina loša zbog poremećenih klimatskih uvjeta tako da nam je sezona jako loše počela. Ipak, unatoč teškoj godini i sezoni ovaj sajam je bio uspješan jer mi pčelari ne odustajemo tako lako, uporni smo i ovo radimo iz ljubavi prema pčelama i prema prirodi.“ – rekao je Željko Špoljarić predsjednik pčelarske udruge „Pčela“ Našice.

med1

„Na ovom sajmu smo predstavili proljetni cvjetni i bagremni med, medikovac, cvjetni prah, propolis i razne kreme. Ove godine sam prošao loše kao i sva ostala pčelarska društva zbog loših uvjeta za pčele. Iskreno se nadam za bolje i uspješnije uvjete za naše pčele i medne proizvode sljedeće godine.“ – rekao je Antun Dalšašo.             

bricks2016

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.