reklamavelika2015a

[sigplus] Critical error: Image gallery folder Slike_tekstovi/2015/6mjesec/27/v1 is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

med1

Kao jedno od zadnjih događanja koja su stavljena u raspored povodom Dana grada Našica, danas je u centru grada Našica održan medni sajam. Na ovom sajmu koji se održava redovito svake godine, svoje proizvode izložilo je nekoliko obiteljskih gospodarstava koja su građanima nudili razne delicije od meda i sve ono što je vezano uz ovaj vrhunski proizvod što nam daju vrijedne pčele.

 

Na sajmu su uz mnoge sugrađane bili prisutni i gradonačelnik Krešimir Žagar kao i predsjednik GV Josip Miletić koji su obišli sve štandove te nazdravili sa poznatom medovačom.

med2

„Tijekom cijeloga mjeseca lipnja imali smo niz događanja, a jedan od zadnjih događaja je svakako i ovaj tradicionalni medni sajam naše pčelarske udruge „Pčela“ Našica. Sajam je odlična prilika da naši građani degustiraju proizvode od meda, sve ono što pomaže zdravlju i što čovjeka čini otpornijim na razne bolesti. Naši pčelari su vrlo vrijedni tokom cijele godine, prisutni su na svim događanjima, a ovo danas je posebna prilika da proslavimo i zaokružimo cijelu proslavu koja je sada iza nas. Možemo s ponosom konstatirati kako smo na slatki način završili proslavu Dana grada Našica“ – rekao je gradonačelnik Krešimir Žagar. 

{gallery width=150 height=100}Slike_tekstovi/2015/6mjesec/27/v1{/gallery}

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

banner1

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.