reklamavelika2015a

old1

U petak je u prostorijama restorana Egghus održana Redovna godišnja izvještajno izborna skupština Oldtimer kluba Našice.

Na skupštini je nakon izbora radnih tijela predsjednik Kluba Franjo Hofer podnio opsežna Izvješća o radu kluba u 2017. godini u kojem su spomenute mnogobrojne aktivnosti kluba tijekom godine. Tajnik kluba Goran Flisak podnio je financijska izvješća, a nakon toga i plan rada i financijski plan za 2018. godinu. Slijedio je izbor predsjednika, podpredsjednika i tajnika kluba, članova upravnog i nadzornog odbora. Za predsjednika kluba ponovno je izabran Franjo Hofer. Pod zadnjom točkom dnevnog reda podijeljena su priznanja i pokloni zaslužnim članovima kluba.

old3

Nakon službenog dijela skupštine slijedilo je druženje članova kluba uz jelo i glazbu.

Predsjednik kluba Franjo Hofer o radu kluba je istaknuo.

old2

„Sada je 4 godine kako sam predsjednik kluba , meni je ovo peti mandat, a izabran je novi Upravni odbor i nadzorni odbor. Klub službeno djeluje već 20 godina kada smo registrirani kao udruga, a prva okupljanja smo imali 1996. godine. Ovo je prvi klub koji je osnovan u istočnoj Hrvatskoj, sada ima 8 klubova u istočnoj Hrvatskoj, a mi smo još uvijek najjači po broju članova, radu, izletima, susretima, relijima. Prošla godina je bila jako turbulentna, s puno odricanja, rada, bili smo u Mađarskoj, Slovačkoj, 19 sastanaka uprave kluba. Ja sam zadovoljan jer imamo i mladih članova kluba i ukupno 62 aktivna člana kluba dok drugi klubovi imaju maksimalno do 30 članova. Prije nekoliko godina bila je teška financijska situacija, ali je sad bolja imamo nešto sponzora, povukli smo i neka sredstva iz europskih fondova. Za iduću godinu plan nam je da odemo i u Njemačku na veliki sajam oldtimera u Stuttgartu. Pripreme su već u tijeku imamo dogovoren povoljan smještaj tako da to nebi iziskivalo velike troškove i plan nam je da ide 40 naših članova.“

bricks2016

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.