reklamavelika2015a

klub2

Oldtimer klub Našice  osnovan je 20. travnja 1997. godine na osnivačkoj skupštini u hotelu Park u Našicama na kojoj je bilo prisutno 17 članova - osnivača.

Naš je klub prvi i tako najstariji u istočnoj Hrvatskoj.

I prije osnivanja su počele aktivnosti, pa je tako 30. svibnja 1996. godine, organizirana i prva izložbu starod0bnih vozila u Našicama, na prostoru ispred hotela Park. Bila je to prva aktivnost inicijatora kluba na promociji kulture održavanja starodobnih vozila u  gradu, a  koja će završiti na osnivačkoj skupštini.

Kroz članstvo kluba je do sada prošlo više od 300 ljudi.

klub3

Izložba vozila koja je prvi put organizirana 1996. godine, postala je tradicionalna i svake je godine sve bogatija sadržajima. Zadnja je upriličena ove godine za Uskršnji ponedjeljak i bila je 21. po redu.

Od 2000. godine pa sve do sada Klub svake godine organizira  međunarodne susrete oldtimer vozila. Od početka su susreti zamišljeni kao druženje oldtimera uz laganu vožnju, upoznavanje s ljepotama našeg kraja, širenje znanja o vrijednosti tehničke kulture te ugodan boravak naših gostiju.

Ove godine ćemo organizirati 18. susret i možemo reći da nema dijela Slavonije i Baranje koje nismo obišli.

Ponosni smo i što je naš klub 02.travnja 2011. godine i organizirao i prvu višednevnu izložbu vozila naših članova na izložbenom prostoru  Pampas u Osijeku. Cilj je bilo upoznati građane i sve zainteresirane s vrijednostima koje imamo,  te poduka mladima iz osnova tehničke kulture. Posjećenost i odaziv su bili na zavidnom nivou.

Želim svim sadašnjim, bivšim i budućim članovima, zaljubljenicima u stara vozila, puno zdravlja i sreće te prijeđenih kilometara.

 

Franjo Hofer

Predsjednik

Oldtimer kluba Našice

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.