bon2017 12

[sigplus] Critical error: Image gallery folder Slike_tekstovi/2015/5mjesec/23/v1 is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

Lions1

Danas je u Našicama održan najveći skup Lionsa Hrvatske u ovoj godini kalendarskoj godini, konvencija hrvatskih Lionsa. U sklopu te 21. konvencije Lionsa Hrvatske, članovi ove vrlo vrijedne međunarodne humanitarne organizacije, koja je isto tako vrlo aktivna i u našem gradu, posjetili su muzej u dvorcu Pejačević te su bili gosti u uredu gradonačelnika Našica.

 

Kako nam je rekao Željko Crnković, predsjednik Lionsa Našice, gosti su izrazito zadovoljni dosadašnjim prijemom, a naročito su bili zadovoljni kako je prošao svečani prijem kod gradonačelnika Krešimira Žagara, gdje su uzajamno razmijenili prigodne poklone.

„Izrazito mi je drago da su s nama na ovoj konvenciji bili i gosti iz Makedonije jer smo i mi imali prilike sudjelovati na njihovoj konvenciji. Tom prilikom na druženju dogovorili smo bratimljenje, odnosno tijesno povezivanje Lions kluba Našice sa Lions klubom Bitola iz Makedonije. Došli su u četvrtak te smo imali dva dana lijepog zajedničkog druženja, a danas na dan konvencije smo odlučili kako bi bilo vrlo lijepo pokazati im Našice te smo tom prigodom posjetili gradonačelnika grada Našica Krešimira Žagara, koji je ujedno bio i jedan od sponzora konvencije. Tom prilikom u posjetu su bili članovi kluba Lions Bitola, članovi kluba Heraclea te tri guvernera Lionsa iz Hrvatske Dario Bognolo, Slovenije Jurij Šarman i Makedonije Dragi Filevski.“

Lions2

U uredu gradonačelnika Krešimir Žagar je gostima zaželio što ugodnije vrijeme provedeno u Našicama te je ukratko ispričao o povijesti, događanjima te o raznim postignućima koje su Našice ostvarile u proteklom periodu. Gosti iz Makedonije, Slovenije i Hrvatske su pohvalili ovako dobru suradnju s lokalnom vlasti u Našicama i gradonačelnikom s kojim su razmijenili prigodne poklone.

{gallery width=200 height=133}Slike_tekstovi/2015/5mjesec/23/v1{/gallery}

U nastavku dana, dok su gosti čekali početak konvencije, obišli su i našički muzej gdje je ravnateljica muzeja Silvija Lučevnjak vrlo lijepo i detaljno prošla kroz povijest Našica, kao i sve ono što veže Našice i obitelj Pejačević.

Lions3

Nakon toga u 11 sati započela je 21. konvencija Lionsa Hrvatske na kojoj se okupio veliki broj uzvanika iz Hrvatske, ali i čitave regije. O samoj konvenciji te o bratimljenju koje će uslijediti u večernjim satima naši čitatelji biti će dodatno obavješteni.

{gallery width=200 height=133}Slike_tekstovi/2015/5mjesec/23/v3{/gallery}

Moramo svakako napomenuti kako je u sklopu ove konvencije organizirana i „Grahijada“ na koju se odazvalo 20-ak našičkih udruga koje rade i djeluju na području grada Našica.

 {gallery width=200 height=133}Slike_tekstovi/2015/5mjesec/23/v2{/gallery}

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

banner1

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.