bon2017 12

lions1

Na 21. Lions konvenciji održanoj 23. svibnja u Našicama dobrovoljnim prilogom prikupljena su financijska sredstva za pomoć osobama u potrebi. Od tada je podijeljeno 6 tisuća kuna za pomoć obiteljima pri izgradnji stambenih prostora. Sljedeća donacija je fotelja za masažu i relaksaciju, vrijednosti oko 5 tisuća kuna, koju će na poklon primiti članovi udruge Jaglac iz Orahovice. Iz Lions kluba poručuju da su se za ovakav oblik donacije odlučili jer su ustanovili je to potrebno za odmor i relaksaciju osoba s intelektualnim teškoćama iz ove orahovačke udruge.

lions4

Službeno je poklon uručio predsjednik Lionsa Našice dr. Željko Crnković. To je još jedna u nizu humanitarnih i filantropskih akcija koje Lions klub Našice provodi u svojim aktivnostima.  

 

„Udruga Jaglac je udruga za pomoć osobama s intelektualnim poteškoćama osnovana 2002. godine. U udruzi je 31 korisnik, a 99 članova. Svi korisnici nisu u istom stanju tako da neki od njih koriste poludnevni boravak, dok neki trebaju uslugu osobnog asistenta, neki pohađaju školu i sl., tako da svatko ima drugu potrebu. Uskoro očekujemo i realizaciju projekta pomoći u kući.

lions3

Ova donacija će biti od posebne koristi za naše korisnike koji se teško kreću i za koje imamo povremenu uslugu naših volontera i fizioterapeutkinja koji ih razgibavaju, a sada će uz pomoć ove fotelje to moći činiti i sami. I onim korisnicima koji se nešto lakše kreću potrebno je nešto za relaksaciju i opuštanje.

Ovom prilikom se zahvaljujemo Lionsima na ovoj vrijednoj donaciji i zahvaljujemo što nas nisu zaboravili. Moram podsjetiti kako smo prošle godine dobili donaciju prijenosnog računala i ovo danas je stvarno prekrasno i od srca im zahvaljujemo.“ – rekla je predsjednica udruge gđa. Đurđa Šimatović

lions2

 

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

banner1

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.