bon2017 12

[sigplus] Critical error: Image gallery folder Slike_tekstovi/2012/8mjesec/31a/v1 is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

lions31_8_1a

Povodom jubilarne 20-te obljetnice Lions kluba Našice danas je u centru grada sa početkom u 17 sati organizirana humanitarna akcija kojoj su se uz glavnog organizatora Lions kluba pridružile i brojne udruge, klubovi i zajednice koji djeluju na području grada i šire.

lions31_8_2aNešto više o humanitarnoj akciji i rekao nam je i sam predsjednik Lions kluba doktor Hrvoje Šimić: "Odlučili smo se za nešto aktivniji pristup prilikom obilježavanja obljetnice. Danas je prva humanitarna akcija ove godine, a kao što je već otprije poznato Lions klub se bavi isključivo humanitarnim radom skupljanjem sredstava za dodjelu onima kojima je to najpotrebnije. Danas se održava humanitarna akcija koju su podržale mnoge udruge, kao i pojedinci sa područja grada Našica i nešto šire. Ovu akciju smo organizirali tako što su sudionici kuhali raznovrsna jela u kotlićima, i to pileće paprikaše, čobanac, kotlovinu, grah i slično. Radi se o dobrotvornoj akciji u kojoj će se sav prihod današnjom podjelom pića i hrane donirati jednoj bolesnoj djevojčici sa područja grada Našica, čije nam je podatke ustupio Centar za socijalnu skrb. Nadam se da će naša akcija naići i na dobar odaziv građana i članova pojedinih udruga i društava. U našem gradu ima puno dobrih pojedinaca koji su jednostavno odlučili dati svoj doprinos ovoj akciji. Sav prihod koji se danas skupi biti će doniran od strane Lions kluba obitelji bolesne djevojčice.“

Predsjednik Šimić je također najavio akciju Lions kluba Našice u desetom mjesecu. Planiran je humanitarni koncert na kojem će najvjerojatnije nastupiti slavonski tamburaši i dalmatinske klape, također naravno u humanitarne svrhe. Datum još nije utvrđen, ali kako nam je rekao doktor Šimić akcija se očekuje oko 20. listopada. Isto tako nastavljaju se i daljnje akcije kao što su obilježavanje maškara, a početkom sljedeće godine kada je točan datum obilježavanja 20. obljetnice, Lions klub će pripremiti i iznenađenje za građane Grada Našica.

{gallery slider=boxplus.carousel width=123 height=110 layout=flow}Slike_tekstovi/2012/8mjesec/31a/v1{/gallery}

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

banner1

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.