bon2017 12

[sigplus] Critical error: Image gallery folder Slike_tekstovi/2013/2mjesec/9a/v1 is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

Našice - Humanitarna akcija Lions kluba "Pomozimo bolesno dijete"

Danas je u prijepodnevnim satima Lions klub Našice organizirao još jednu humanitarnu akciju u nizu. I ovoga je puta želja članova kluba bila da se pomoću ove akcije pomogne jednoj bolesnoj djevojčici, pa su tako ispred hotela Park u Našicama podjelom krafni sakupljali dobrovoljne priloge. Iako se činilo kako će loše vrijeme pokvariti njihovu hvalevrijednu akciju, to se srećom nije dogodilo, pa je i ova humanitarna akcija kluba bila pun pogodak. Veliki broj sugrađana, ali i djece, koja su bila sudionici povorke maškara kroz grad, vrlo su rado dobrovoljnim prilozima  humano potpomogli akciju Lionsa, a usput su se mogli najesti vrlo finih krafni.

{gallery width=150 height=100}Slike_tekstovi/2013/2mjesec/9a/v1{/gallery}

"Lions klub nastavlja sa svojim djelovanjem na današnji dan, dan kada kroz grad prolazi povorka maškara našičke djece. Tako i danas Lions klub prodaje, a samim time i preuzima dobrovoljni prilog za jedno od bolesne djece, kao što i sam naziv akcije glasi, te se pod tim imenom već tradicionalno provodi. Nadamo se da ćemo i danas, unatoč slabom snijegu, našom akcijom uspjeti skupiti što više sredstava za pomoć jednom bolesnom djetetu. Kao što smo i prije već napomenuli, ovo je već 20-ta godina postojanja Lions kluba i već intenzivno razmišljamo tu obljetnicu u travnju obilježiti na jedan dostojan način, tj. jednim velikim koncertom, a o tome hoće li se održati na otvorenom ili u dvorani još moramo odlučiti u međuvremenu. Tom prilikom ćemo građanima i gradu Našicama prirediti veliko iznenađenje te se nadam da ćemo uspjeti ostvariti naše planove." - rekao je predsjednik Lions kluba Hrvoje Šimić.

 

{module Adsense 300x250 - slika} {module Adsense 300x250 - slika}

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

banner1

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.