bon2017 12

lions21_10_1a 

Ovog je vikenda u domu kulture u Našicama Lions klub organizirao humanitaran koncert za pomoć pri opremanju rodilišta Opće županijske bolnice Našice.

U okviru proširene sjednice kabineta guvernera Lionsa Distrikta 126 Hrvatska i proslave 20 godina LC Našica tamburaški sastav Hrvatski sokol iz Osijeka je održao koncert za stotinjak Našičana. Cilj ovog koncerta je bio prikupljanje novaca za pomoć Općoj županijskoj bolnici Našice kako bi se omogućilo opremanje rodilišta, odnosno stjecanja prestižnog UNICEF-ovog statusa "Rodilište-prijatelj djece".

Uglednim gostima se obratio predsjednik Lions kluba Našice doktor Hrvoje Šimić koji je napomenuo kako je rodilište u Našicama pred stjecanjem jednog lijepog UNICEF-ovog statusa "Rodilište-prijatelj djece". Isto tako doktor Šimić je rekao kako je to jedan od prioriteta u strategiji hrvatskog zdravstva te da se će u roku od nekoliko mjeseci taj prestižni status i dobiti.

Na ovom koncertu su također među ostalima bili i guverner Lionsa Hrvatske Branko Dragičević i internacionalni direktor Lionsa Janez Bohorić te delegati lions klubova iz Hrvatske i zaposlenici našičke bolnice.

lions21_10_2a

{module Adsense - Slika - kocka} {module Adsense - Slika - kocka}

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

banner1

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.