reklamavelika2015a

klan1
U Našicama se ponovno održava trodnevni festival kreativnih radionica i alternativne glazbe pod nazivom KLAN FEST. Nastupaju: Seven That Spells, Krankšvester, Dojo, Seljačka Buna

Nakon prošlogodišnje suradnje u organizaciji Impulse Park Festa, udruga KLAN ove godine samostalno organizira trodnevni festival kreativnih radionica i alternativne glazbe pod nazivom KLAN FEST. Riječ je o festivalu smještenom u parku jednog od najuređenijih gradova kontinentalne Hrvatske. Festival će biti održan u srcu našičkog Velikog parka u trajanju od 3 dana, točnije od 28. 7. do 31. 7. 2016.

U četvrtak, 28. 7. festival otvaraju edukativne i kreativne radionice:
radionica “Slama” u izvedbi srednjoškolaca ukrašavanjem prostora festivala raznolikim oblicima slame; likovna radionica u kojoj će se okušati i najmlađi, članovi Društva “Naša djeca” u oslikavanju zastave festivala akrilnim bojama; radionica Crvenog križa “Simulacija alkoholiziranog stanja” kojom će se skrenuti pozornost na nemogućnost pravilnog prosuđivanja osobe pod utjecajem alkohola. Tijekom radionica prikupljat će se prehrambene i neprehrambene namirnice kako bi se podržao rad Socijalne samoposluge Našice. Navečer započinje warm-up party kao uvertira u glazbeni dio festivala.
 
U petak, 29. 7. nastupaju: Krankšvester, Dojo, Ribe, Indigoscience, Morn, DJ Moz i DJ Gogy.
 
 
U sklopu glazbenog programa održat će se i fotografska radionica kojom će se polaznike uvesti u osnove fotografiranja javnih događaja.
 
U subotu, 30. 7. nastupaju: Seven That Spells, Seljačka Buna, Penetracija, Harvo Jay,Clouie, DJ Max i DJ Distinctive.
_______________________________________

CIJENE ULAZNICA:

Festivalska ulaznica: 30 kuna
Dnevna ulaznica: 20 kunaFB
 
Napomena: ulaznica nema u pretprodaji te će ih biti moguće kupiti na samome ulazu na dan festivala. Također, u četvrtak, 28. 7. ulaz će biti besplatan kao i za sve sportsko-rekreacijske igre koje se odvijaju sva tri dana izvan prostora festivala!

Udruga KLAN ovim putem poziva sve zainteresirane pojedince da se slobodno priključe glazbenom dijelu festivala, kreativnim radionicama te sportsko-rekreacijskim igrama.
bricks2016
 
 

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.