reklamavelika2015a

klan1

Mladi ste? K tome još i kreativni? Puni ideja koje želite realizirati, ali ne znate kako? Ili jednostavno volontiranjem želite ispuniti slobodno vrijeme? Udruga KLAN osnovana je upravo zbog ljudi poput vas! 

Kreativni laboratorium službeno djeluje na području grada Našica već punih 10 godina te je za to vrijeme uspio ostvariti pozamašan broj projekata. Jedan od najpoznatijih je svakako KLAN FEST koji se odvija u sklopu IMPULSE PARK FESTA. Već nekoliko godina kroz navedeni festival Udruga nastoji okupiti mlade u neformalnom druženju radi širenja poznanstava i iskustava te ih ujedino potaknuti da prošire svoje vidike, kako u kreativnom, tako i u društvenom smislu. Osim najzastupljenije glazbene sekcije, postoje jos i likovna, filmsko-fotografska, humanitarna, sportska pa čak i sekcija društvenih igara... Što znači da ukoliko trebate prostor za sviranje, znate neki dobar film koji biste htjeli projicirati, želite pomoći najugroženijima ili vam pak pada na pamet neka dobra društvena igra koju bismo mogli zaigrati tijekom dugih i vrućih ljetnih noći, svakako nam se javite. 

KLAN nije zatvoreno društvo u kojem su rijetki sretnici dobrodošli, dapače, to su šarolika skupina mladih kreativaca kojima je zajednička upravo ta želja za poboljšanjem društvenog života mladih te samim time i unapređenje kulturne ponude grada Našica. Dakle, svatko se može učlaniti bilo putem službene stranice na društvenoj mreži (https://www.facebook.com/kreativnilaboratorium) ili dolaskom na neki od događaja. Za srednjoškolce godišnja članarina je besplatna, a za ostale iznosi 50kn.

 

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.