reklamavelika2015a

hkd1

U dvorcu Pejačević u društvenim prostorijama HKD Lisinski Našice održalo je Redovnu godišnju izvještajnu skupštinu.

Kao i na većini skupštinaIzvješće o radu te plan rada i financijski plan za ovu godinu, podnio je predsjednik Darko Damjanović, financijsko izvješće Antun Kuricek iz knjigovodstvenog servisa Tuna, a izvješće Nadzornog odbora predsjednik Hrvoje Šleder.

U prošloj su godini članovi društva nastupili 30 puta. Za nastupe su se pripremali na 265 održanih proba. Radilo se u četiri sekcije: maloj školi folklora koju vodi Ksenija Orešković, B sastavu folklora pod vodstvom Jasmine Babaj, A sastavu folklora pod vodstvom Miroslava Šarića te mješovitom pjevačkom zboru koji vodi dirigentica Janja Puljić. Predsjednik Damjanović zahvalio je svim sponzorima koji su u prošloj godini financijski pomogli rad društva.

hkd2

Među ostalim gostima prisutan je bio i predsjednik Gradskog vijeća Josip Miletić koji je pozdravio sve prisutne te se zahvalio članovima “Lisinskog” na očuvanju kulturne baštine ne samo u protekloj godini, nego općenito.

"Pažljivo sam slušao izvješća, a i financijske planove za ovu godinu te ću se potruditi da se sve to uz finacijsku potporu Grada i ostvari." – rekao je među ostalim Josip Miletić.

Predsjednik Mjesnog odbora Josip Matek izrazio je zadovoljstvo što je i Mjesni odbor bio jedan od onih koji su financijski pridonijeli radu društva u prošloj godini, a to će činiti i dalje.

hkd3

Na kraju se “Lisinskašima” obratio nekadašnji gradonačelnik, ali i član društva Krešimir Žagar. – Društvo je stabilno, osobno sam sretan što sam kao bivši član na funkciji gradonačelnika mogao pomoći i u financijskom smislu. Vremena su teška, ali iz izvješća je vidljivo da se sredstva pažljivo ulažu – rekao je Žagar te još jednom svima poželio puno uspjeha u radu u ovoj godini.  

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.