reklamavelika2015a

hkd1

U Likovnom  salonu Zavičajnog muzeja Našice jučer je održan koncert zborova. U programu su nastupili članovi HPD-a "Matija Petar Katančić" iz Valpova pod ravnanjem Želimira Sušića,  članice vokalnog sastava "Mursella" iz Petrijevaca pod ravnanjem Romane Borš Mačak i domaćini i organizatori koncerta – članovi mješovitog pjevačkog zbora HKD-a "Lisinski" Našice pod ravnanjem Sanje Vazdar.

Publiku je na samom početku pozdravio Darko Damjanović, predsjednik Lisinskog koji je izrazio zadovoljstvo nastavkom tradicije održavanja ovih koncerata i druženja zboraša, a publika je uživala u raznovrsnom repertoaru na kojemu su se našle starogradske,  sakralne, narodne i popularne skladbe.

hkd2

Svoje zadovoljstvo nije skrivao ni gradonačelnik Krešimir Žagar koji je  koncert nazvao  glazbenom poslasticom u programu proslave Dana grada te je zahvalio članovima Lisinskog što su i ove godine nastavili tradiciju održavanja ovakvih koncerata.  Zajedno s predsjednikom Lisinskog Darkom Damjanovićem voditeljima zborova uručio je  prigodne darove.

bricks2016

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.