reklamavelika2015a

[sigplus] Critical error: Image gallery folder Slike_tekstovi/2015/6mjesec/16/v8 is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

smotra0

U organizaciji HKD-a "Lisinski" proteklog vikenda u Našicama je,  na pozornici kod dvorca Pejačević,  održana XXI. Antunovska smotra folklora.

 

U subotu je održana dječja smotra na kojoj je nastupilo šest  KUD-ova: iz Markovca Našičkog, Podgorača, Šaptinovaca i Sopja, a domaćine su predstavile dvije folklorne skupine: mala škola folklora i srednji sastav. Nakon dječje smotre koncert pred brojnom publikom održali su Cecilija  i  tamburašaki sastav Garavi.

 

Velika smotra održana je u nedjelju uz nastupe KUD-ova iz Lužana, Gorjana, Virovitice, Donje Motičine, Velimirovca, Jelisavca i Makovca Našičkog te domaćina - A sastava folklorne sekcije. 

 

Na obje smotre publiku je pozdravio predsjednik HKD-a Lisinski  Siniša Zupčić rekavši kako je iza članova Lisinskog još jedna uspješna sezona u kojoj su se,  uz skromna financijska sredstva,  nastojali na najbolji način predstaviti svojoj publici. Zahvalio je  svima koji su na bilo koji način pomogli društvu u radu.

smotra1

Obje smotre otvorio je gradonačelnik Našica Krešimir Žagar koji je istaknuo kako se u Lisinskom nisu umorili čuvati tradiciju svih ovih godina te je  zahvalio ne samo članovima Lisinskog nego i svim društvima koja su se odazvala na smotre naglasivši kako nije lako odvajati svoje slobodno vrijeme  za probe, ali isto tako i za nastupe. 

{gallery width=150 height=100}Slike_tekstovi/2015/6mjesec/16/v8{/gallery}

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

banner1

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.