reklamavelika2015a

[sigplus] Critical error: Image gallery folder Slike_tekstovi/2013/5mjesec/27/v4 is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

lisinski28 5 1aaa

Članovi mješovitog pjevačkog zbora HKD-a “Lisinski” Našice sinoć su se vratili s trodnevnog gostovanja iz Širokog Brijega u susjednoj BiH.  Domaćini su im bili članovi HKUD-a “Brda” iz Izbičnog. 

 

U subotu su zboraši, pod ravnanjem dirigentice Sanje Vazdar, održali cjelovečernji koncert u kino dvorani  u Širokom Brijegu. Na programu su bile skladbe Vatroslava Lisinskog, Ivana Zajca, Franje Dugana i Emila Cossetta. Razmjenjujući  prigodne darove na kraju koncerta  i gosti i domaćini zaključili su kako je ovo   početak suradnje u kojoj  će Našičani uskoro    ugostili folkloraše  HKUD-a “Brda” u Našicama. 

{gallery width=200 height=133}Slike_tekstovi/2013/5mjesec/27/v4{/gallery}

U sklopu ovoga gostovanja zboraši su  u petak posjetili Sarajevo, a subotu su proveli u Međugorju u kojemu su bili na Podbrdu, te su sudjelovali  na svetoj misi nakon koje su pred Marijinim kipom ispred crkve otpjevali Ave Mariu. U povratku kući jučer   posjetili su  Mostar i razgledali stari dio grada. Osim po druženju, pjesmi i plesu,  ovo gostovanje zborašima "Lisinskog" ostat će u sjećanju  po ljepotama Hercegovine te gostoljubivosti domaćina koji su oduševili Našičane.

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

banner1

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.