reklamavelika2015a

dora1

U Domu kulture u Bjelovaru se održalo 55. regionalno natjecanje učenika i studenata glazbe od 8. do 12. studenoga 2017.

Organizator natjecanja u disciplini KOMORNI SASTAVI je Hrvatsko društva glazbenih i plesnih pedagoga (HDGPP) na koje se OGŠ Kontesa Dora iz Našice kontinuirano natječe još od 2004.godine.

U kategoriji komornih sastav od 6 do 9 članova, u prvoj kategoriji, nastupili su učenici Luka Tomljanović - bisernica, Marina Marenjak - bisernica, Toni Tomljanović - bisernica, Mihaela Suk - brač, Tamara Stipić - brač, Luka Mihalj - brač, Ivan Vrekalović - čelo, Petar Guljaš - berde i Matija Mitrić - bugarija. Osvojili su 1. nagradu s visokih 99 bodova. Mentor im je i ove školske godine Dean Kopri, mag.mus.

Kao prvonagrađeni sastav izborili su sudjelovanje na državnoj razini koje će se održati 6. prosinca na MA u Zagrebu. Izrađivali su program od prvog dana nastave, a leptir mašne su im ovogodišnji "zaštitni znak".

Izveli su slijedeći program:

   D. Newman, S. Flaherty (obrada D.Kopri): Once upon a December

   A. Marković: Dva prizora iz dječjeg svijeta

   - Igra s loptom

Samo upornim radom, zalaganjem, motivacijom se dolazi do ovakvih rezultata i prepoznatljivosti škole na ponos roditelja i kolega i ravnateljice Marine Kopri.

Podsjećamo kako je isti mentor, Dean Kopri, s učenicima (uvijek u različitom sastavu učenika), prošle školske godine na 54. natjecanju osvojio Oskar znanja kao prvonagrađeni komorni sastav 6-9 članova. Osvojio je Oskar znanja i tamburaški orkestar i time potvrdio kako je odjel tambure najnagrađivaniji odjel glazbene škole.

bricks2016

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.