reklamavelika2015a

 
plakat1
Natjecanje "Moje notice i tri točkice" za učenike Osnovne glazbene škole Kontesa Dora održat će se u jednom danu, u četvrtak, 30. ožujka 2017.
Po prvi puta omogućit će se svim učenicima provjera svojih sposobnosti na školskom nivou. Učenici će se uz pomoć svojih nastavnika natjecati u 6 kategorija, po razredima, od 1. do 6. razreda. Bodovat će ih ocjenjivački sud od 
5 članova iz reda nastavničkog kadra. Dodijelit će se priznanja - Diplome za osvojena mjesta i poredak, "Zlatnu nagradu" za prvo mjesto u svakoj kategoriji te nagrada "Teodora" apsolutnom pobjedniku po broju bodova ovog natjecanja. 
Prijavilo se 45 učenika. Natjecateljski program izvesti će se na sedam različitih instrumenata: na glasoviru, tamburama - bisernica, čelo i brač, te na gitari, violini i flauti. Pojedina se djela izvode uz pratnju na glasoviru. Ovo je natjecanje prilika da se učenici ohrabre u svojoj sredini. Ne mora se uvijek putovati van Našica, odnosno, većem broju djece se daje prilika da upoznaju svoje mogućnosti. Naučena djela se izvode napamet po propozicijama iz Pravilnika - najmanje dvije skladbe s određenim trajanjem u svakoj kategoriji.
Dragi učenici, sretno i uspješno!

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.