reklamavelika2015a

glaznba1

Iz Bjelovara, sa 54. regionalnog hrvatskog natjecanja učenika i studenata glazbe u disciplini KOMORNI SASTAVI, dva sastava Osnovne glazbene škole Kontesa Dora iz Našica vratila su se kući s PRVIM  NAGRADAMA i time izborila odlazak na državno natjecanje.

U disciplini KOMORNI SASTAV od 6 do 9 članova sastav se natjecao u I. kategoriji u petak, 4. studenog 2016. u popodnevnim satima. Devet tamburaša pod vodstvom mentora profesora Deana Koprija osvojilo je I. nagradu s 97,00 bodova.

Tamburaški komorni sastav čine učenici: Božidar Černava - bisernica, Luka Tomljanović - bisernica, Marina Marenjak - bisernica, Dino Drgalić - brač, Mihaela Suk - brač, Luka Mihalj - brač, Ivan Vrekalović - čelo, Petar Guljaš - berde i Matija Mitrić - bugarija.

glaznba2

Program:

D.Pejačević (obrada D.Kopri): Trio za violinu, violončelo i glasovir - I.stavak

Dean Kopri: Legenda Ružice grada

Državno natjecanje će se održati na Muzičkoj akademiji u Zagrebu od 7. - 10. prosinca 2016.

Želimo im uspješan nastup i zadovoljstvo muziciranja bez opterećenja o bodovima koje im ocjenjivački sud može dodijeliti, jer je i samo sudjelovanje na krovnom hrvatskom državnom natjecanju zaista veliki uspjeh učenika, mentora, roditelja i škole. Podsjećamo kako je i na prošlom 53. državnom natjecanju mentor Dean Kopri s nekim drugim "klincima" bio prvonagrađeni u svojoj kategoriji te im je dodijeljena čast svirati na Završnom koncert najboljih kao jedini predstavnici iz Slavonije. Ujedno su bili i dobitnici Oskara znanja za 2015./2016. školsku godinu. Natjecanje organizira MZOS, AZOO i HDGPP.

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.