reklamavelika2015a

glazbena1

U povodu Dana grada Našica danas je nakon prijema učenika srednje i osnovnih škola, u Gradskoj vijećnici, održan i prijem učenika i mentora osnovne glazbene škole „Kontesa Dora“ Našice kao i članova i voditelja Tamburaškog društva „Dora Pejačević“.

Gradonačelnik Krešimir Žagar je zahvalio svim učenicima i njihovim mentorima što su grad Našice učinili ovako glazbenim kakav je danas.

„Mentori i učitelji su prepoznali u našoj djeci iz grada Našica veliki potencijal koji se uvijek tako lijepo i  dobro vidi na koncertima, natjecanjima, pozornicama diljem lijepe naše i sličnim priredbama kojih imamo tijekom cijele godine. Upravo zbog toga i naša je želja da vama, malim umjetnicima i umjetnicama na ovaj način i mi zahvalimo. Naravno želim se zahvaliti i vašim mentorima jer su uspjeli izvući iz vas takav potencijal koji danas tako revno pokazujete.“  

glazbena2

Na prijemu i svemu onome što gradonačelnik Krešimir Žagar čini tijekom godine, a u ime svih djelatnika škole zahvalila se i ravnateljica Marina Kopri uz želju da jednog dana i glazbena škola i ostale udruge i institucije dobije novi dom u kulturnom centru.

Napomena: Ukoliko ste zainteresirani za fotografije (original) formata A4 nagrađenih možete zatražiti na telefon: 091 2 611 408

bricks2016

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.