reklamavelika2015a

[sigplus] Critical error: Image gallery folder Slike_tekstovi/2015/6mjesec/11/v2 is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

prijem4

Nakon prijema učenika osnovanih i srednjih škola našičkog kraja, u Gradskoj vijećnici s početkom u 11 sati u povodu proslave Dana Grada održan je također svečani prijem za učenika i mentora OGŠ „Kontesa Dora“ Našice te članova i voditelja tamburaškog društva „Dore Pejačević“.

Prije uručenja prigodnih darova gradonačelnik Krešimir Žagar je ponovo istaknuo veliki doprinos djece, njihovih mentora kao i roditelja učenika koji svojim velikim zalaganjem postižu rezultate koji nadilaze prostore našeg grada.

Krešimir Žagar

„Kada postižete ovakve rezultate, samim time postajete i ambasadori Našica i to u onom lijepom glazbenom smislu i zato vam od srca hvala. Ovu svečanu priliku koristim da vama učenicama i učenicima, ali i vašim profesorima i voditeljima, mentorima i korepetitorima, kao i ravnateljici, zahvalimo upravo uoči Antunova, Dana grada Našica.“

prijem5

Čestitkama se pridružila i ravnateljica glazbene škole Marina Kopri koji je također rekla kako je njihova škola ima 170 učenika te kako i ove godine imaju rezultata u svim odjelima.

„To je pokazatelj da imamo i dobru i vrijednu djecu, ali i kvalitetne učitelje koji s njima rade i koji ih prate, i naravno da onda i uspjeh ne izostaje'', izjavila je ravnateljica Marina Kopri te uručila gradonačelniku prigodne darove povodom 30. obljetnice djelovanja škole.

{gallery width=150 height=100}Slike_tekstovi/2015/6mjesec/11/v2{/gallery}

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

banner1

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.