reklamavelika2015a

[sigplus] Critical error: Image gallery folder Slike_tekstovi/2015/6mjesec/16/v2 is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

fiz1

Udruga „ Fizioterapeut Našice“ već tradicionalno obilježava dan grada Našica, ovaj puta su se odlučili na suradnju sa ŽOK Našice te su odlučili napraviti trening i druženje u prirodi za svu zainteresiranu djecu.

 

Cilj ove akcije je bio pozvati djecu na druženje i igru u prirodi. Koliko smo mogli vidjeti, odaziv je bio jako dobar, odazvalo se puno djece, svi su se dobro zabavili i naskakali te su se mogli počastiti bombonima i cedevitom.

fiz2

Kako je rekao predsjednik udruge „Fizioterapeut Našice“ Gabrijel Hmura

„Ova akcija je prošla odlično, odaziv je bio jako dobar i želim se prvenstveno zahvaliti ŽOK Našice na suradnji, svim roditeljima koji su odvojili svoje vrijeme te doveli djecu i na taj način sudjelovali u obilježavanju ovoga dana, zahvaljujem se i kolegama fizioterapeutima te gradonačelniku Krešimiru Žagaru kao i Hrvoju Šimiću koji su nas posjetili i sudjelovali u nekima od zanimljivih igara. Dugotrajno sjedenje pred televizorom ili računalom pogubno je za kralježnicu i treba ga svesti na najmanju moguću mjeru. Bavljenje sportom idealan je način prevencije kralježnice.“

 

Tjelesna aktivnost, kretanje, bavljenje sportom i izbjegavanje nepravilnog sjedenja osnovni su preduvjeti za održanje zdravlja djeteta.

 

„Djeca su bila zadovoljna, uspjeli su se igrati, skakati na loptama, usto malo i vježbati. Slike govore koliko je bilo zanimljivo. Zahvaljujem se također svima koji su nas posjetili, vidimo se uskoro na novoj akciji.“ – rekao je za kraj predsjednik Hmura.

{gallery width=150 height=100}Slike_tekstovi/2015/6mjesec/16/v2{/gallery}

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

banner1

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.