banner izzy2016

[sigplus] Critical error: Image gallery folder Slike_tekstovi/zanimljivosti/2011/11/16/v1 is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

fizio16_11_1a

Udruga „ Fizioterapeut Našice “ jučer je po prvi puta organizirala grupne sportsko – rekreacijske aktivnosti na lopti.

Vježbe su vodile članice udruge : Marina Sušak i Maja Pek uz asistenciju Jonatana Kubene i Predsjednika udruge Gabrijela Hmure.

Vježbe su održane u prostorijama HVIDR-a Našice, u dvije grupe po 10 polaznika na lopti i na strunjači koristeći vlastito tijelo kao otpor.

{gallery}Slike_tekstovi/zanimljivosti/2011/11/16/v1{/gallery}

Cilj je uspješno ostvaren, a to je upoznavanje fizičkih i psihičkih mogućnosti polaznika „ kroz program vježbi na lopti laganog do srednjeg intenziteta“, koji će se ubuduće pojedinačno prilagođavati uvažavajući starosnu dob i fizičku kondiciju polaznika, u interesu postizanja fizičke i psihičke ravnoteže cijelog tijela.

Vježbe na lopti i strunjači i nadalje preporučujemo iz razloga što tijelu daju gipkost, razgibanost, čvrstoću i snagu.

Vježbe na lopti također poboljšavaju držanje tijela, istežu i u isto vrijeme jačaju mišiće.

Redovito se smanjuju ili potpuno nestaju, bolovi u leđima i vratu, a nakon treninga smanjuje se i količina dnevnog stresa.

Uskoro dolazi zima koja sa sobom donosi smanjenje tjelesnih aktivnosti – vrijeme provođenja u djelo ljetnih odluka o zdravijem i kvalitetnijem životu, to je najvažniji razlog da se priključite udruzi „ Fizioterapeut Našice“

fizio16_11_2a

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
Pinterijeri

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

banner1

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.