banner izzy2016

[sigplus] Critical error: Image gallery folder Slike_tekstovi/2013/9mjesec/8/v3 is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

fizio9 9 1a

Udruga „ Fizioterapeut Našice “ u suradnji sa  Udrugom „INFO Našice“ obilježila je Međunarodni dan fizikalne terapije, treću godinu za redom,ovaj puta  akcijom pod nazivom    „ Igranjem do zdravlja „.

 

Udruga „INFO Našice“  predstavila je  NINTENDO WII gdje djeca kroz računalne igre ( kuglanje, tenis, boks) mogu poboljšati svoj balans, koordinaciju, te svoje reflekse, prikazati će kako i računalna igra može koristiti u sprječavanju nastanka raznih deformitete, te kako i računala mogu  poboljšati koordinaciju, reflekse i balans kod djece. Djeci je bilo jako zanimljivo igrati se sa Nintendom.

 

Udruga „Fizioterapeut Našice“ postavila je poligon sa pilates loptama i balans daskama, koje su također djeci jako zanimljive za igru i skakanje, a uz to i vježbaju te jačaju mišiće, popravljaju balans i koordinaciju.

Glavni cilj nam je prevencija i to kod djece, jer sa prevencijom treba krenuti na vrijeme,  od malih nogu da  bi se na vrijeme prepoznalo i spriječilo nastajanje  bolesti, u tome su nam pomogli i naši Informatičari koji prepoznaju opasnost dugotrajnog sjedenja, te su nam pomogli obilježiti naš dan, važan za Fizioterapiju.

Dugotrajno sjedenje pred televizorom ili računalom pogubno je za kralježnicu i treba ga svesti na najmanju moguću mjeru.
Bavljenje sportom idealan je način prevencije promjena kralježnice..

Tjelesna aktivnost, kretanje, bavljenje sportom i izbjegavanje nepravilnog sjedenja osnovni su preduvjeti za održanje zdravlja kralježnice  djeteta.

Želim se zahvaliti udruzi „ INFO“ Našice, te predsjedniku Robertu Rigi na još jednoj u nizu izvrsnoj suradnji, te uspješno provedenoj akciji, ipak je ovo bio naš dan..

Djeca su bila zadovoljna,uspjeli su se igrati, skakati na loptama, usto malo i vježbati.

Slike govore koliko je bilo zanimljivo. Zahvaljujem se također svima koji su nas posjetili.

{gallery width=200 height=133}Slike_tekstovi/2013/9mjesec/8/v3{/gallery}

 

Predsjednik udruge“ Fizioterapeut Našice“: Gabrijel Hmura

Predsjednik udruge „INFO“: Robert Rigo

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
Pinterijeri

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

banner1

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.