banner izzy2016

fizioterapeut naslovna

Udruga „Fizioterapeut Našice“ po treći puta u Gradu Našicama  obilježava Svjetski dan zdravlja 7.04.2014. ( ponedjeljak) sa početkom u 15,30h. Na trgu dr. Franje Tuđmana. Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da odvoje malo vremena, dovedu djecu i prisustvuju obilježavanju ovoga dana važnog za naše zdravlje, te omoguće djeci da se druže na svježem zraku.

Udruga „Fizioterapeut Našice“ pokazati će djeci kako razne grupne igre na svježem zraku mogu biti zanimljive. Cilj ovakve akcije je povezati djecu na druženje u prirodi, te da se igraju sa pravim „prijateljima“ a ne virtualnim.

U današnje vrijeme djeca provode sve manje i manje vremena na svježem zraku već sve svoje vrijeme provode u zatvorenom prostoru ispred televizije ili kompjuterskog ekrana. No sa toliko raznih zabavnih i zanimljivih stvari koje djeca vole raditi u zatvorenom prostoru, velik je izazov pronaći način kako potaknuti djecu na kretanje.

Cilj naše udruge je pomoći građanima  u koliko imaju nekakav zdravstveni problem, a pokušavamo se što više orijentirati na prevenciju  raznih bolesti i deformiteta da bi spriječili nastajanje istih.

Iz tog razloga su nam glavni cilj djeca jer sa prevencijom treba krenuti na vrijeme, znači od malih nogu.

Ovim putem pozivamo svu zainteresiranu djecu ,roditelje da dovedu svoj djecu u Ponedjeljak 07.04. Sa početkom u 15,30h na trg dr. Franje Tuđmana, te im omoguće igranje  uz zanimljive igre u prirodi, te poboljšaju svoje zdravlje i druže se sa svojim vršnjacima što u današnje vrijeme sve rjeđe viđamo.

Radujemo se Vašem dolasku i očekujemo u što većem broju.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte 095/520-9165 (Gabrijel Hmura, predsjednik udruge).

fizioterapeut naslovna2

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
Pinterijeri

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

banner1

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.