reklamavelika2015a

[sigplus] Critical error: Image gallery folder Slike_tekstovi/2015/1mjesec/24/v2 is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

vatrogasci1a

Danas je u Jelisavcu u prostorijama doma DVD-a održana 84. godišnja skupština  DVD-a  Jelisavac. Skupštinu je vodio predsjednik DVD-a Darko Kuric te je nakon Hrvatske himne i himne vatrogasaca održan službeni dio u kojemu su pročitana izvješća u kojem je detaljno izneseno sve što je bilo u prošloj godini i u kojim su sve akcijama sudjelovali članovi DVD-a Jelisavac kao i plan i program za ovu godinu.

 

Na skupštini su uz mnogobrojne vatrogasce iz Jelisavca bili i predstavnici DVD-a Širokog Polja, DVD-a Našica, DVD-a Markovca, DVD-a Vukojevaca, DVD-a Koška, DVD-a Ledenik, DVD-a Velimirovac, DVD-a Lila. Isto tako kao gosti na skupštini su bili prisutni gradonačelnik grada Našica Krešimir Žagar, predsjednik Mjesnog odbora Jelisavac Franjo Kanđera, predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Našica Vlatko Gašić, predsjednica DND-a Jelisavac Ivanka Minarik, predstavnik nogometnog kluba Vihor Zdavko Tuc, predsjednik Matice Slovačke Jelisavac Vlado Hulak, predsjednik SKUD-a I.B Slovak Jelisavac  Slavko Hulak.

 

Nakon skupštine i službenog dijela svi prisutni vatrogasci su mogli uživati uz jelo i piće u daljnjem druženju i zabavi. 

 

{gallery width=200 height=133}Slike_tekstovi/2015/1mjesec/24/v2{/gallery}

 

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

banner1

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.