reklamavelika2015a

dvd1

Na trgu ispred Robne kuće u Našicama, sve u sklopu proslave Dana Grada Našica, održano je 16. tradicionalno vatrogasno natjecanje djece i mladeži "Kup Grada Našica".

 

Natjecanje se odvijalo u kategorijama djeca od 6 do 12 godina i mladež od 12 do 16 godina. Djeca su izvodila dvije vježbe, a mladež jednu. Također su organizirane i igre u kojima su mogle sudjelovati ekipe prema želji.

dvd3

Na početku natjecanja predsjednik DVD Našice Zvonko Ljubljanović pozdravio je sve nazočne i istaknuo kako se ove godine prijavilo rekordnih 56 ekipa. Mnogo uspjeha svim natjecateljima poželio je također i predsjednik vatrogasne zajednice Našice Vlatko Gašić.

Natjecanje je otvorio gradonačelnik grad Našica Josip Miletić koji je u svom govoru istaknuo zadovoljstvo što je trg ponovo prepun mladih vatrogasaca.

dvd2

"Ugodno je biti ovako među tolikim brojem vatrogasaca, od onih najmlađih pa do onih od kojih svi mi možemo učiti. Pedeset ekipa je stvarno lijepa brojka pa se ovom prilikom svima zahvaljujem na odazivu na ovo naše tradicionalno vatrogasno natjecanje. Biti vatrogasac znači živjeti u duhu plemenitog zvanja, a to naši vatrogasci pokazuju iz dana u dan, pa tako i danas kada se vidi koliko se ulaže u naše najmlađe. Ovo današnje natjecanje je lijepa prilika da se pokaže što naši vatrogasci uče od malih nogu, jer vjerujem kako će se to sve odraziti i u njihovom budućem životu bilo da ostanu u vatrogastvu, a bilo da se opredijele na neko drugo zanimanje." - rekao je među ostalim gradonačelnik Josip Miletić koji je također poželio svima dobru zabavu, lijepo druženje i da najbolji osvoje zaslužene nagrade.  

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.