bon2017 12

dvd1

Dobrovoljno vatrogasno društvo Našice održalo je svoju 129. redovnu godišnju skupštinu. Kako je Skupština bila izvještajno - izborna, jednoglasno su izabrana tijela upravljanja Društvom, pa će tako predsjednik DVD-a Našice i u slijedećem četverogodišnjem mandatu biti dosadašnji predsjednik Zvonimir Ljubljanović, a za zamjenika predsjednika Franjo Matasić stariji. Za novog zapovjednika je izabran Aleksandar Ljubljanović, za zamjenika zapovjednika Viktor Lončarić, a za tajnika Silvijo Vuković. U Upravni odbor izabrani su još Danijel Matković, Tomislav Dološić, Mijo Stojaković, Domagoj Živadinović, Marijan Gajski, Hrvoje Divjanović, Tomislav Ivić i Marin Šarić. U Nadzorni odbor izabrani su Zdravko Babić, Ilija Gavić i Mario Ladnjak.

dvd2
Izvješće o radu u protekle četiri godine iznio je predsjednik Zvonimir Ljubljanović, istaknuvši da su sve aktivnosti održane prema planu. Članovi DVD-a su sudjelovali na 428 intervencija zajedno s Javnom vatrogasnom postrojbom. Sudjelovali su i na 75 natjecanja s 126 ekipa te su osvojili ukupno 33 prva mjesta, 24 puta druga mjesta i 10 puta su bili treći.
- Tijekom proteklog razdoblja započeli smo i dovršili radnje za ishođenje građevinske dozvole za prenamjenu i adaptaciju novoga vatrogasnog doma koji bi u suradnji s Vatrogasnom zajednicom Osječko-baranjske županije trebao postati županijski centar za obuku. U tu svrhu smo izradili devet metarski toranj za radove na visini, preseljen je kontejner za plamene udare te smo započeli radove na izgradnji požarne kuće – rekao je predsjednik Zvonimir Ljubljanović i dodao da je Društvo u proteklom razdoblju obnovilo i vozni par s dva vozila. Radi se o vozilu za prijevoz pitke vode i zapovjednom vozilu.

dvd5
Skupštini su prisustvovali i gosti među kojima su bili i zamjenik osječko-baranjskog župana Željko Kraljičak, gradonačelnik Našica Stjepan Pintarić, predsjednik Mjesnog odbora Našice Josip Matek, predsjednik Vatrogasne zajednice Osječko-baranjske županije Nikica Mužević, predsjednik Vatrogasne zajednice Našice Vlatko Gašić te djelatnici Gradskog društva Crvenog križa Našice.

Kako ih veže dobra suradnja s mnogima, pokazao je dolazak predstavnika DVD-ova iz Belog Manastira, Belišća, Beljevine, Beničanaca, Breznice Našičke, Čaglina, Donje Motičine, Donjeg Miholjca, Đurđenovca, Feričanaca, Jelisavca, Kalinovca, Koške, Kutjeva, Ledenika, Lile, Marijanaca, Markovca Našičkog, Našičkog Novog Sela, Orahovice, Osijeka, Petrijevaca, Podgorača, Rakitja, Stipanovaca, Šaptinovaca, Šljivoševaca, Valenovca, Virovitice, Vukojevaca i Zoljana.

dvd4
Novom vodstvu čestitali su dožupan Željko Kraljičak, predsjednik županijske Vatrogasne zajednice Nikica Mužević i predsjednik VZ Našice Vlatko Gašić. Čestitao je i našički gradonačelnik Stjepan Pintarić koji je spomenuo da je uređenje novoga vatrogasnoga doma kapitalni projekt u koji je Grad Našice krenuo s DVD-om. Naglasio je kako se nada da će u suradnji sa županijskom Vatrogasnom zajednicom i drugim relevantnim čimbenicima vatrogasni dom dovesti u funkcionalno stanje.

dvd3
Ovom prigodom Mijo Stojaković primio je Spomenicu za vatrogasnog veterana, a za 30 godina aktivnosti Spomenice su dobili Julka Baničin, Branko Kardum, Melita Kratofil, Ilonka Lončarić, Aleksandar Ljubljanović i Mirjana Mohila. Za 20 godina Spomenice su dobili Darko Anđelić, Josip Čolić, David Ferčec, Marijan Gajski, Mario Jurić, Dražen Ništ, Silvijo Vuković i Domagoj Živadinović, dok su za 10 godina uručene Denisu Blaževiću, Luki Goluboviću, Mateju Kormanjecu, Franji Matasiću mlađem i Marku Matasiću.

bricks2016

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.