bon2017 12

dvd2

U domu Dobrovoljnog vatrogasnog društva Markovac jučer je s početkom u 18 sati održana redovna izborna godišnja skupština DVD-a Markovac Našički.

Nakon već uobičajenog protokola od državne i vatrogasne himne, minutom šutnje odana je počast svim preminulim članovima DVD-a Markovac.

U nastavku skupštine i izbora radnih tijela predsjednik društva Zdenko Cingel je pozdravio sve visoke dužnosnike i ostale prisutne goste kao i sve članove i predstavnike drugih prijateljskih DVD-a.

dvd3

Izvješće o radu DVD-a za 2016. godinu iznio je Mirko Škof , dok je Ivo Hvizdak podnio izvješće o financijskom poslovanju u 2016. godini. Također su podnesena izvješća Nadzornog odbora, kao i izvješće verifikacijske komisije. Uz to donesen je plan rebalansa Financijskog plana za 2017. godinu te Plan rada za 2017. godinu.

Nakon toga uslijedilo je redovno razrješenje vodstva društva kao i imenovanje istog tako da je među ostalima ponovo za predsjednika DVD-a Markovac izabran Zdenko Cingel.

dvd1

Na skupštini je bio među ostalim uvaženim gostima bio prisutan i predstavnik Grada Našica gradonačelnik Stjepan Pintarić, predsjednica Matice slovačke Branka Baksa, zapovjednik JVP Našice Saša Ljubljanović, predstavnici drugih prijateljskih vatrogasnih društava iz Našica, Vukojevaca, Koške, Nize, Jelisavca, Breznice i drugih mjesta.

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.