reklamavelika2015a

dvd0

U petak 10.2.2017. godine s početkom u 19 sati u društvenom domu u Vukojevcima održana je redovna godišnja izvještajno – izborna skupština DVD-a Vukojevci.

Na skupštini su uz stvarno veliki broj članova cijelog DVD-a Vukojevci bili i počasni gosti izaslanica Osječko – baranjske županije Silvija Wenblih, gradonačelnik grada Našica Stjepan Pintarić, predsjednik Gradskog Vijeća Josip Miletić, predsjednik Vatrogasne zajednice Našice Vlatko Gašić, zapovjednik Vatrogasne zajednice Našice Zvonko Ljubljanović, predsjednik Mjesog odbora Vukojevci Siniša Balog te ostali uvaženi gosti i prijatelji društva. Također su na skupštini bili prisutni predstavnici prijateljskih vatrogasnih društava iz Podgorača, Stipanovaca, Kršinaca, Markovca, Jelisavca Breznice, Feričanaca, Veliškovaca, Našica kao i predstavnici Javne vatrogasne postrojbe Našice.

Nakon intonacija himni Republike Hrvatske i Vatrogasne himne, uslijedila je minuta šutnje za sve preminule vatrogasce od prošle godine pa do danas.

U nastavku sjednice izneseno je izvješće o radu DVD-a Vukojevci za 2016. godinu, financijsko izvješće za 2016. godinu kao i prijedlog rada za 2017. godinu kao i financijski plan za 2017. godinu.

dvd1

Nakon toga uslijedila je razrješnica upravnom i nadzornom odboru te zapovjedništvu i delegatima te je izabrano novo vodstvo društva. Tako je jednoglasno izabran za predsjednika Damir Antolović, potpredsjednik Mario Šustić, zapovjednik Željko Kerovac, dozapovjednik Darko Koprivčić i tajnik Marko Antolović. U nadzornom odboru izabran je za predsjednika Krešimir Antolović dok su za delegate izabrani Damir Antolović i Željko Kerovac.

Jedan od prvih koji su zahvalili našim vrijednim vatrogascima je bio gradonačelnik Stjepan Pintarić koji je među ostalim naglasio kako je vrlo važno što DVD Vukojevci ima mladež koja je veliko bogatstvo svakog društva.

dvd2

"Na ovakvom radu kakav možemo vidjeti u DVD-u Vukojevci možemo samo najiskrenije čestitati naravno vodstvu, ali i svim ostalim članovima kojih je kako i sami možemo vidjeti veliki broj. Isto tako vidimo da se vaše ekipe nalaze na svim natjecanjima što je isto tako za pohvaliti. Naravno uz sve to uspjeli ste obnoviti svoj inventar, nabaviti dosta nove opreme pa vam ispred Grada Našica na svemu tome stvarno zahvaljujem. Kao što znate prema planu koji je Grad Našice završio ciklus pomoći kod kupovine dobrovoljnih vatrogasnih društava, tako da je ove godine prvi na redu DVD Lila, dok je za 2018. godinu predviđena kupovina vozila za DVD Vukojevci. Mi naravno novce osiguravamo kontinuirano u Gradskom proračunu u dogovoru s vatrogascima i na ta sredstva možete računati." - rekao je među ostalim gradonačelnik Stjepan Pintarić koji je također čestitao novom vodstvu na funkcijama koje će od sada obnašati.

Zapovjednik Vatrogasne zajednice Našice Vlatko Gašić je također čestitao novom vodstvu te naglasio kako je rad u prošloj godini bio odličan i na tome im se također zahvalio.

"Moram se sjeti nekoliko godina prije kada smo išli u obilazak i kada smo na skupštini bilo petnaestak starijih vatrogasaca i bojali smo se za budućnost društva. Danas, pak vidimo da imate veliku perspektivu, puno mladih što je za svu pohvalu i u tom smjeru je važno da nastavite dalje." - rekao je među ostalim Vlatko Gašić, zapovjednik Vatrogasne zajednice Našice.

dvd5

Čestitkama su se također pridružili i predsjednik Gradskog vijeća Josip Miletić, predstavnica Osječko – baranjske županije Silvija Wenblih kao i novi predsjednik Damir Antolović na dosadašnjem radu uprave društva kao i na ukazanom povjerenju koje su mu članovi DVD-a Vukojevci dali.

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.