reklamavelika2015a

dvd1

Kako je početak godine, tako su u Našicama, ali i okolnim selima započele obavezne skupštine naših udruga i klubova.

Jučer smo tako bili isto na jednoj u Velimirovcu gdje su naši vrijedni vatrogasci DVD-a Velimirovac održali izvještajno izbornu skupštinu.

Skupština se održala u domu DVD-a Velimirovac, a započela je tradicionalno intoniranjem državne i vatrogasne himne te odanom minutom šutnje za sve preminule vatrogasce.

Na skupštini je iznesen detaljan pregled prošle godine i to na kojim su intervencijama bili, koje su zadatke obavili i na kojim su sve natjecanjima nastupili. Isto tako dan je na uvid kompletan financijski plan za prošlu godinu, te je donesen plan za ovu ovu. Naravno, kako se je ova 87. skupština bila ujedno i izborna, birano je novo vodstvo DVD-a Velimirovac pa je tako ponovo u drugi mandat ušao kao predsjednik Kardun Drago, zapovjednik Alan Rep dok je za tajnika izabran tajnik Dalibor Hajduk.

dvd3

Skupštini su prisustvovala i prijateljska vatrogasna društva, pa su tako bili predstavnici DVD-a Koška, Našička Breznica, Jelisavac, Markovac, Lila, Marijanci, Punitovci i naravno članovi DVD-a Našice.

Uz društva tu su bili i uvaženi gosti iz Grada Našica, Vatrogasne zajednice, mjesnih odbora, župnici, predstavnici udruga i klubova i drugi.

dvd2

Među uvaženim gostima bio je i predstavnik Grada Našica, gradonačelnik Stjepan Pintarić koji je među ostalim pozdravio sve prisutne te zahvalio na dosadašnjem radu i djelovanju i na svemu onome za što se ovo naše društvo zalaže. Gradonačelnik Pintarić je također izrazio zadovoljstvo što je društvo uspjelo u prošloj godini realizirati sve zacrtane ciljeve pa čak i više od plana, a nabavljeno je i dosta nove vrijedne opreme, a naglasio je i kako će Grad Našice uvijek rado pomoći ovako vrijednom društvu.

Također je za spomenuti kako su uručena priznanja za vatrogasce prve klase što je vrlo važno jer se tako povećao broj stručnih vatrogasaca koje će ovo društvo od sada imati.   

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.