reklamavelika2015a

vatrogasnazajednica1

U službenom dijelu podneseno je izvješće o radu društva, financijski izvještaj za 2015. godinu, te je nakon toga iznesen plan za 2016. godinu.

Izvješće o radu iznio je predsjednik Vatrogasne zajednice Našice Vlatko Gašić koji je među ostalim istaknuo kako je rad u svim društvima vrlo kvalitetan i na visokom i profesionalnom nivou, a suradnja sa Gradom Našicama i susjednim općinama također odličan.

Na skupštini su uz veliki broj članova Zajednice, predstavnici prijateljskih Zajednica i društava bili i uvaženi gosti predsjednik Županijske Vatrogasne zajednice Nikica Mužević , zapovjednik  Županijske Vatrogasne zajednice Boris Banjan, gradonačelnik grada Našica Krešimir Žagar, pročelnica za poljoprivredu i ruralni razvoj Silva Wendling, zamjenik načelnika općine Feričanci Mirko Jurčević, predsjednica općine Donja Motičina Ružica Mikičić, iz Koške bio je nazočan Vlado Cimerman  dok je iz Podgorača na skupšti bio i Tomislav Moguš.

vatrogasnazajednica2

U godini 2016. na području Zajednice imali 80 požara, 158 tehničkih intervencija, a isto tako kako je 58 članova VZ završilo obuku za vatrogasac. Naravno, spomenuto je kako su također postignuti zavidni rezultati na županijskim natjecanjima na a kojima su ostvareni rezultati za sudjelovanje na državnom natjecanju koje će se održati ove godine u Puli. 

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.