bon2017 12

skupstina dvd zoljan 1

Uz sve skupštine koje su bile ovog vikenda, bila je i skupština DVD-a Zoljan koja je održana domu DVD-a u Zoljanu.

Nakon himni i minute šutnje za sve preminule članove društva predsjednik Željko Ptiček je pozdravio sve prisutne članove i uvažene goste te je iznio čitav dnevni red. Tako su podnesena izvješća o radu DVD-a Zoljan u protekloj godini kao i financijsko izvješće, a isto tako iznesen je plan i program za ovu godinu kao i financijski plan. Posebno je istaknuta važnost na jubilarnoj 70 godišnjici društva koja će se proslaviti u mjesecu svibnju.

skupstina dvd zoljan 2

Isto tako predsjednik je istaknuo kako je vrlo zadovoljan članstvom u kojem je veliki postotak djece što ga vrlo raduje i koja su u prošloj godini na natjecanjima ostvarili zavidan rezultat. Isto tako među ostalim predsjednik se posebno zahvalio Gradu Našicama i gradonačelniku Krešimiru Žagaru što su uvijek pomagali rad društva i kako bez Grada Našica i gradske financijske pomoći rad društva bio itekako bio upitan.

skupstina dvd zoljan 3

Nakon službenog dijela čestitke su uputili uz već spomenutog gradonačelnika Krešimira Žagara i predsjednik gradskog vijeća Josip Miletić, potpredsjednik Hrvoje Šimić, počasni član društva Ivica Čeme, predsjednik DVD-a Našice Zvonko Ljubljanović kao i mnogi drugi prijatelji društva.

 

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.