reklamavelika2015a

skupstina breznica dvd

U subotu je u vatrogasnom domu u Breznici održana 85. redovna izvještajna godišnja skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Breznica Našička.

Nakon himni, minutom šutnje odana je počast svim preminulim vatrogascima od prošle godine.

Skupštinu je otvorio predsjednik DVD Breznica Našička Ivan Mucafir, koji je prezentirao izvještaj o radu i financijski izvještaj u prošloj godini, te predstavio plan rada i financija za ovu godinu. O ostalim aktivnostima društva izvješće je podnio zapovjednik Oliver Dragozet koji je napomenuo da je u prošloj godini DVD najviše intervencija imao kod proljetnih poplava. Naglašeno da je najveći uspjeh postignut u privlačenju mladih u rad DVD-a, pa su tako formirane ekipe djece i mladeži, a formirana je i ekipa žena koje su  izborile plasman na županijsko natjecanje vatrogasaca.  

skupstina breznica dvd nasice

Skupštini su uz brojne vatrogasce i članove DVD-a Breznica Našička bili prisutni i uvaženi gosti načelnik Općine Koška Zoran Kovačević, zamjenik načelnika Miroslav Čukić, predsjednik Vatrogasne zajednice Našice Vlatko Gašić, predsjednik NK "Mladost" Breznica Našička Ivan Teklić i Katica Adžić ispred Udruge žena. Isto tako skupštini su prisustvovali predstavnici prijateljskih DVD-a iz Koške, Ledenika, Našica,Markovca,Jelisavca, Lile, Velimirovca i Šljivoševaca.

Na kraju je na potpori u radu zahvaljeno Općini Koška, Vatrogasnoj zajednici Našice, županiji Osječko-baranjskoj, Autoelektričarskom obrtu vl. Bore Janjića i OPG Divljaković.a 

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.