reklamavelika2015a

dvdjelisavac 1

U Domu DVD-a Jelisavac u subotu 23.01.2016. godine s početkom u 18 sati održana je 85. redovna izvještajna skupština DVD-a Jelisavac. Uz brojne članove društva skupštini su prisustvovali kao gosti gradonačelnik grada Našica Krešimir Žagar, predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Našica Vlatko Gašić, predsjednik vijeća Mjesnog odbora Jelisavac i gradski vijećnik grada Našica Franjo Kanđera, predsjednica udruge umirovljenika Katica Kraljik, predstavnice Društva Naša djeca Jelisavac predsjednica Katarina Tomala i tajnica Martina Marenjak, predsjednik Matice Slovačke Jelisavac Vlado Hulak, predsjednik SKUD-a I.B.Slovak Jelisavac Slavko Hulak, predstavnik nogometnog kluba Vihor Jelisavac Zdravko Kubica, predstavnik udruge WLan Sebastijan Placento, delegacija Vatrogasne zajednice Našice Danijel Matković i Željko Kerovec kao i drugi uvaženi gosti.

dvdjelisavac 2

Skupštinu je vodio predsjednik Darko Kuric koji je ujedno i pročitao izvješće o radu za 2015. godinu dok je financijska izvješća i planove za 2016. godinu je pročitao tajnik Stevo Marenjak.

Od značajnijih događaja u 2015. su svakako obilježavanje dana Sv. Florijana zaštitnika vatrogasaca, sudjelovanje na natjecanjima, obnavljanje fasade na spremištu i tornju DVD-a kao i prijem prijatelja vatrogasaca iz Stare Bistrice, Republike Slovačke.  Članovi DVD-a su cijele godine aktivno radili na održavanju sale, spremišta i opreme te se pribavila određena količina nove opreme. Četiri člana su završila obuku za Vatrogasca i korištenje aparata za zaštitu dišnih puteva. Također je izabran i novi zapovjednik DVD-a Vedran Tomala i dozapovjednik Mirko Habel dok su pohvale za trud i rad u DVD-u dobili članovi Dino Kalić i Darko Kanđera. Što se tiče planova u 2016. godini to su održavanje postojeće i nabava nove opreme, nastavak radova na spremištima DVD-a, obrazovanje članova, priprema ekipa za natjecanja, posjet prijateljima u Republici Slovačkoj kao i obavljanje osnovnih djelatnosti.

dvdjelisavac 3

Skupštinu se prvi obratio gradonačelnik Krešimir Žagar koji je čestitao na prošlogodišnjem radu te među ostalim poželio uspjeh u radu u 2016. godini. Istim željama su se pridružili i predsjednik vijeća mjesnog odbora Franjo Kanđera koji je napomenuo odlučnu suradnju DVD-a s vijećem Mjesnog odbora i svim udrugama koje djeluju u mjestu. Nekoliko riječi rekao je i predsjednik Vatrogasne zajednice grada Našice Vlatko Gašić koji je također uputio čestitku na odgovornom obavljanju vatrogasne djelatnosti. Na kraju od gostiju se obratila i predsjednica udruge umirovljenika Katica Kraljik kao i predstavnik DVD-a Tomašanci koji su po prvi puta nazočili skupštini DVD-a.

dvdjelisavac 4

Skupštini su uz spomenute goste bili nazočni i predstavnici DVD-a Široko Polje, Markovac Našički, Vukojevci, Ledenik, Našice, Velimirovac, Lila i Breznica Našička. Poslije službenog dijela skupštine, nastavljeno je druženje uz večeru koju su pripremile supruge članova i članice DVD-a.

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.