reklamavelika2015a

Članovi Crvenog križa Našice educirali mlade Našičke vatrogasce1

Prošlog je vikenda u prostorijama Dobrovoljnog vatrogasnog društva Našice, održana je radionica Crvenog križa.

Dobrovoljno vatrogasno društvo Našice i Gradsko društvo Crvenog križa Našice, opet nastavljaju odličnu suradnju, a ovoga puta su mladi članovi Gradskog društva Crvenog križa Našice, educirali mlade članove Dobrovoljnog vatrogasnog društva Našice.

Članovi Crvenog križa Našice educirali mlade Našičke vatrogasce2

Sve članove Crvenog križa i sve mlade vatrogasaca - članove ekipa "muški podmladak" i "muška mladež" pozdravio je predsjednik DVD-a Zvonko Ljubljanović. Uz predsjednika Ljubljanovića,  na radionici prisustvovali su i dopredsjednik DVD-a Našice Franjo Matasić st. koji je ujedno i voditelj ekipe muške mladeži, zajedno s Mijom Stojakovićem, te Hrvoje Divjanović - voditelj ekipe muški podmladak.

Mladi Našički vatrogasci tako su educirani uz s temama: Djelovanje u katastrofama i Prva pomoć. Cilj ove radionice bio je upoznavanje mladih sa pojmom katastrofe, tehnikama izvlačenja ozlijeđenih osoba u nuždi i pružanjem prve pomoći.

Radionicu je ukupno prošlo 17 mladih vatrogasaca u dobi od 6-16 godina, zajedno s njihovim voditeljima, a radionicu su pripremile: Ana Blažević, Dora Kovačević i Lucija Barišić - članice mladeži Gradskog društva Crvenog križa iz Našice.

Članovi Crvenog križa Našice educirali mlade Našičke vatrogasce3

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.