reklamavelika2015a

Osnovnoškolci u posjeti vatrogasne postrojbe Našice

Prošlog vikenda u prijepodnevnim satima učenici Osnovne škole Dore Pejačević iz Našica posjetili su vatrogasnu postaju Našice.

Učenici 2.c razreda, s učiteljicom Jadrankom Jantošik dočekani su u društvu zapovjednika JVP-a Našice Saše Ljubljanovića, zapovjednika DVD-a Našice Danijela Matkovića, predsjednika DVD-a Našice Zvonka Ljubljanovića i dežurne smjene JVP Našice koji je taj dan odrađivala svoju dnevnu smjenu.

Osnovnoškolci u posjeti vatrogasne postrojbe Našice

25 učenika je zajedno s učiteljicom prošlo kroz  sve garaže te su pregledali sva vozila i opremu koju posjeduju Našički vatrogasci za vatrogasne intervencije. U obilasku postaje, djeca su pokazala vrlo veliku znatiželju za vatrogasnom opremom, vozilima i sirenama. Uz mogućnost razgledanja, vatrogasci su djeci omogućili da isprobaju sjesti u vozila te probati vatrogasnu opremu što ih je naročito razveselilo. Djeca nisu krila veliko zadovoljstvo što su se napokon mogli upoznati sa našim vrijednim i hrabrim vatrogascima, koji svaki dan izlažu svoje živote kako za druge građane, a tako i za njih malene.

Osnovnoškolci u posjeti vatrogasne postrojbe Našice

Na kraju posjeta, vatrogasci su se zahvalili na ovoj veseloj posjeti te su svu djecu počastili sokom i jabukama. Isto tako Našički vatrogasci su izrazili nadu da će se ovakve posjete nastaviti i u budućnosti te da će se na ovaj način stvoriti u djeci želja da jednog dana i sami postanu dio vatrogasne postrojbe koja djeluje u gradu Našicama. 

Osnovnoškolci u posjeti vatrogasne postrojbe Našice

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.