reklamavelika2015a

dnd1

Pod nazivom "Radost,igra,i stvaralaštvo djece" u organizaciji DND Poreč i Saveza društava Naša djeca Hrvatske od 20. do 22.10. održana je 21.Smotra dječjeg stvaralaštva na kojoj su sudjelovali i članovi DND-a Našice.

 

Na Smotri su nastupali mali kreativci iz 20 DND -a Hrvatske. Djeca su pokazala svoja kreativna godišnja dostignuća u dramsko - scenskom, lutkarskom, glazbenom, plesnom i likovnom izričaju. DND Našice sudjelovao je svojim likovnim radovima dječje igraonice pod vodstvom Gabrijele Veseli i Tihane Perković, te radovima dječjeg foruma sa voditeljicom Ružcom Belunjak.

dnd3

Osim svečanog otvorenja izložbe dječjih radova i otvorenja 21. Smotre koja se održala u petak, glavni dio smotre održan je tijekom subote, kada je nastupila dramska skupina. Nastup mladih glumaca bio je odličan, te pohvaljen od strane stručnog povjerenstva priznatih plesnih i dramskih pedagoga.

dnd2

"Veliku podršku na putu našim glumcima: Dori Gabelić, Dorotei Horvat, Kiari i Ivanu Kojić, Mii Lovrić i Davidu Ilišin, osim njihove voditeljice Manuele Kojić  dali su: Predsjednica Darija Vlajnić, Potpredsjednica Marina Lazar i tajnica Nataša Filipović član Upravnog odbora Milan Papučić i voditeljica igraonice Gabrijela Veseli. Završna priredba Smotre održana je u nedjelju prijepodne, a osim nastupa domaćini su organizirali sastanak za voditelje i predsjednike Društava, a za djecu kreativne radinice, turistički obilazak lijepog Poreča. Odlazak naših članova financijski su podržali: Grad Našice i Nexe grupa. Također se zahvaljujem  svim članovima / volonterima  DND Našice, Stela obrt za usluge, sugrađanima, roditeljima i volonterima Socijalne samoposluge koju su nam unazad 3 mjeseca pomogli da prikupimo dio sredstava kako bismo mogli odvesti djecu na Smotru." - rekla nam je predsjednica Darija Vlajnić.

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.