reklamavelika2015a

dnd1

Jučer je u prostorijama Gradske vijećnice grada Našica održana je Izborno-izvještajna  Skupština Društva Naša Djeca Našice.

Sve prisutne pozdravila je predsjednicaDarija Vlajnić, koja je i podnijela bogati izvještaj  rada za 2016. godinu. Izvješće o financijskom poslovanju podnijela je predsjednica radnog predsjedništva Marina Lazar umjesto blagajnice istaknuvši kako je Društvo poslovalo pozitivno i na vrlo primjeran način. Sva podnesena izvješća jednoglasno su usvojena.

Na Skupštini  je izabrano novo Predsjedništvo za mandatno razdoblje 2017./2019.

dnd2

 

Za predsjednicu DND-a Našice izabrana je nova-stara predsjednica prof. Darija Vlajnić, za potpredsjednicu Marina Lazar, tajnicu Nataša Filipović i za blagajnicu Mira Kovač. Izabran je i novi Upravni odbor kojega čine: Darija Vlajnić. Marina Lazar, Nataša Filipović, Mira Kovač, Manuela Kojić ,Tamara Braun i Milan Papučić.. Nadzorni odbor DND-a čine: Branka Hajek, Ružica Belunjak i Zorica Arsenić.

Zahvalivši se na ukazanom povjerenju,nova-stara predsjednica Darija Vlajnić istaknula je  kako je obnašanje ove dužnosti izuzeta čast no ujedno i velika obaveza i odgovornost napomenuvši kako će uz pomoć  novih članova Predsjedništva i Upravnog odbora nastojati da Društvo i dalje bude uspješno kao i do sada. Prisutne članove upoznala je sa planom i programom rada u 2017., te napomenula kako Društvo ove godine slavi 65. godina kontinuirano rada, te da se pripremaju obilježiti skromno ali prigodno.

Također se zahvalila djeci, voditeljicama, roditeljima,  ravnateljima svih škola i vrtića, ravnatelju bolnice, vodstvu grada Našica te i svim medijima koji prate njihov rad.

 

dnn4

Uz članove društva ovoj i skupštini nazočili su među ostalima i predsjednik Mjesnog odbora grada Našica Josip Matek, ravnateljica Dječjeg vrtića Zvončić Snježana Kanđera, ravnateljica Radia Našice i tajnica HKD Lisinski Tomislava Justić i predsjednik Socijalne samoposluge  Robert Kresić koji su novo izabranoj predsjednici i svim članovima DND-a Našice  poželjeli uspješan  daljnji rad.

dnd3

Na kraju Skupštine predsjednica se zahvalila dosadašnjoj potpredsjednici Žanet Vukšić i tajnici Martini Kapelac te im uručila prigodni poklon, a zahvalnicu za 20 godina kontinuiranog volonterstva u Društvu primila je Marija Antolović.

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.