reklamavelika2015a

dnd1

U sklopu Dječjeg tjedna danas je u hotelu “Park Panolija” održana tradicionalna Bolnica za medvjediće, a svoje zadovoljstvo iskazala je i predsjednica DND-a Našice Darija Vlajnić. Među ostalim, zahvalila je svima koji su sudjelovali u ovom sadržaju kojim se želi djeci umanjiti strah od bolnice i liječenja. Uz našičke vrtićance i prvašiće, sudjelovali su i studenti medicine.

Voditelj projekta Alen Imrašinović istaknuo je kako je ovo uvijek za njih poseban doživljaj jer je s djecom lijepo raditi, a ovom prigodom ona se poistovjećuju sa svojim igračkama te tako prenose i svoja iskustva. Zadovoljni su bili vrtićanci i prvašići jer su njihove najdraže igračke izliječene pa je Bolnica za medvjediće i ovoga puta ostvarila sve svoje ciljeve.

dnd2

Koliko uspješno funkcionira uvjerili su se i gradonačelnik grada Našica Krešimir Žagar kao i ravnatelj Opće bolnice Našice Hrvoje Šimić koji su također bili u posjetu. Osim studenata medicine u Bolnici za medvjediće sudjelovali su po prvi put i djelatnice OB Našice koje su educirale djecu o higijeni ruku. 

Od 16:30 do 18:30 u prostorijama DND-a Našice  organizirana je  igraonica-čitaonica u suradnji s Hrvatskom narodnom knjižnicom i čitaonicom Našice te likovno-kreativna radionica s djecom i roditeljima na temu “Igračka i igra” u sklopu projekta Saveza društava Naša djeca Hrvatske i  tvrtke Nivea pod nazivom "Neka odrastanje bude dječja igra".

bricks2016

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.