reklamavelika2015a

jelisavac dnd našice darivanje djece 1

U organizaciji Društva naša djeca Jelisavac, uz financijsku potporu Grada Našica i Mjesnog odbora Jelisavac u Kulturnom centru Slovaka u Jelisavcu, a povodom proslave Sv. Nikole darivana su djeca prigodnim poklonima.  

Program je vodila predsjednica DND-a Katarina Tomala, od gostiju su bili prisutni predsjednik MO Jelisavac i predsjednik Županijskog vijeća nacionalne manjine Slovaka OB županije Franjo Kanđera, predsjednica Gradskog vijeća nacionalne manjine Slovaka u Našicama Ana Kanđera, predsjednik Matice Slovačke Jelisavac Vlado Hulak te predsjednica Udruge umirovljenika Jelisavac Katica Kralik.

jelisavac dnd našice darivanje djece 2

Na manifestaciji je bilo prisutno 140 djece uz pratnju roditelja. Zanimljiv i veseo program su uveličali najmlađi folkloraši SKUD-a I.B. Slovak iz Jelisavca, koji su svojim plesom razveselili mališane. Djeca iz OŠ I.B. Slovak Jelisavac su također uveličali manifestaciju svojim recitacijama. Na posljetku je došao i Sv. Nikola s manje poželjnim krampusom i darivao svu dječicu koja su ga nestrpljivo iščekivala. 

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.