reklamavelika2015a

[sigplus] Critical error: Image gallery folder Slike_tekstovi/2013/3mjesec/7/v2 is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

Đurđenovac - Održano predavanje na temu važnosti ranog otkrivanja raka dojke

U  Osnovnoj školi J.J. Strossmayera u školskoj knjižnici u Đurđenovcu održano je predavanje na temu važnosti ranog otkrivanja raka dojke, kao i edukacija o samopregledu dojki. Organizator ovog predavanja je bila Udruga "Minoza" Đurđenovac kao i Udruga "Liga protiv raka" Našice. Predavanje  koje je do sada održano u Klokočevcima, Podgoraču i Našicama je i ovoga puta vodio Samir Haj Barakat, dr.med. spec. opće kirurgije.

 

Pred 50-tak osoba i to uglavnom žena doktor Samir Barakat vrlo je detaljno objasnio sve o raku dojke, kao i o samopregledu, što je prema njegovim riječima jedan vrlo važan čimbenik u prevenciji.

 

Ovom prilikom predsjednica udruge "Mimoza" Đurđenovac doktorica Ljljana Hodak se zahvalila doktoru Barakat na ovom vrlo korisnom predavanju kao i na svemu onome što čini i kao doktor i kao član udruge "Liga protiv raka" Našice.

{gallery}Slike_tekstovi/2013/3mjesec/7/v2{/gallery}

Moramo također najaviti kako će isto ovakvo predavanje biti sutra u Donjoj Motičini u 19 sati u prostorijama općine, pa se ovom prilikom pozivaju svi zainteresirani, pogotovo žene da dođu i same poslušaju sve o ovoj zloćudnoj bolesti kao i o samopregledu sa kojim se može uvelike smanjiti postotak smrtnosti.

{module Adsense 468x60 Slika i tekst}

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

banner1

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.