reklamavelika2015a

[sigplus] Critical error: Image gallery folder Slike_tekstovi/2013/2mjesec/26a/v1 is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

Našice - Održano predavanje na temu važnosti ranog otkrivanja raka dojke, kao i edukacija o samopregledu dojki.

Jučer je u Gradskoj vijećnici grada Našica, a u organizaciji udruge Lige protiv raka održano predavanje na temu važnosti ranog otkrivanja raka dojke, kao i edukacija o samopregledu dojki.

Kao što smo i prije nekoliko dana izvještavali, isto takvo predavanje bilo je u Klokočevcima, dok je dan poslije provedeno i u Podgoraču. U oba mjesta sakupio se veliki broj žena koje su vrlo pozorno saslušale predavanje koje je održao Samir Haj Barakat, dr.med. spec. opće kirurgije.

Tako je isto jučer u vijećnici, pred oko 50-tak žena, doktor Barakat vrlo detaljno objasnio sve o raku dojke, kao i o samopregledu, što je prema njegovim riječima jedan vrlo važan čimbenik u prevenciji, ali isto tako i u daljnjem liječenju. Uz njegovo predavanje, mogli smo čuti ispovijest predsjednice udruge Lige protiv raka Katice Glavaš, kao i profesorice Zrinke Amidžić. Nakon predavanja prisutni su doktoru Barakatu postavljali pitanja te su na lutki i umjetnim dojkama mogli isprobati kako se pravilno pregledati.

redavanje koje je održao Samir Haj Barakat, dr.med. spec. opće kirurgije.

{gallery}Slike_tekstovi/2013/2mjesec/26a/v1{/gallery}

Predavanju je bio prisutan i gradonačelnik Krešimir Žagar, koji se ovom prilikom zahvalio doktoru Barakatu, kao i cijeloj udruzi, na svemu onome što čine u našem gradu, ali i mjestima koja gravitiraju Našicama. Također je doktoru Barakatu i predsjednici Katici Glavaš dao prigodan poklon Monografiju grada Našica.

Za kraj moramo naglasiti da se iz udruge nadaju kako će se predavanja nastaviti i dalje, te se također počelo razmišljati kako bi bilo vrlo dobro ista ili slična predavanja održati i u školama. Na taj način bi se došlo do velikog broja djevojaka i žena, jer koliko god da su predavanja interesantna, na njima ipak bude manje osoba nego što bi to trebalo biti zbog velike važnosti i ozbiljnosti ove sve učestalije bolesti.

{module Adsense 468x60 Slika}

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

banner1

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.