reklamavelika2015a

dar1
Svake godine, 5. prosinca, u svijetu se obilježava Međunarodni dan volontera. Humanitarna udruga Dar dobrote kao jednu od dvije primarne djelatnosti propisane Statutom Udruge ima upravo volonterstvo (druga je humanitarna pomoć). Centralni projekt Udruge, Socijalna samoposluga Našice isključivo je volonterski projekt koji je u skoro pune 4 godine postojanja okupio više od stotinu volontera različitih godina, različitih profesija i različitih životnih pogleda. U tom razdoblju evidentirano je više od 10.000 volonterskih sati, a iz Udruge pretpostavljaju da je broj puno veći zbog onih neevidentiranih sati budući da puno posla koje članovi Udruge obavljaju i nije baš vidljivo jer se odnose na poslove administracije.
dar2

Ono što je zajedničko svim volonterima širom svijeta svakako je, kao što kaže ovogodišnji logo Međunarodnog dana volontera, da: VOLONTERI DJELUJU PRVI. OVDJE I SVUDA!

Zato, ako želite djelovati u svojoj lokalnoj zajednici, pomoći radu Socijalne samoposluge Našice i uključiti se u djelovanje Humanitarne udruge Dar dobrote te mijenjati svoju lokalnu sredinu na dobrobit svih građana, iz Humanitarne udruge Dar dobrote pozivaju vas na sastanak s novim volonterima u utorak 12. prosinca u 18:00 sati u Socijalnoj samoposluzi Našice. Tamo ćete se moći pobliže upoznati s radom Udruge i s radom Socijalne samoposluge Našice, te se prijaviti za volontiranje.

Iz Udruge svim volonterima u našem Gradu i šire, ali i onima koji će to tek postati, zaželjeli su sretan Međunarodni dan volontera te puno veselja, ispunjenosti i iskustva kroz volonterski rad!

bricks2016

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.