banner bizovac2

banner izzy2016

samoposluga2

U organizaciji Humanitarne udruge Dar dobrote, a u suradnji s Društvom Naša Djeca Našice, Lions klubom Našice, Osnovnom školom kralja Tomislava, Dječjim vrtićem Zvončić Našice, Učeničkom zadrugom Tomislav, Malim humanitarcima, Moto klubom Racing Našice, Dječjim gradskim vijećem, Zajednicom žena Katarina Zrinski, Udrugom starih športova Slavonac, Udrugom žena Lila, Udrugom žena Našičko Novo Selo, Našičkim vatrogascima, Gradskim društvom Crvenog križa Našice, Mladeži Crvenog križa Našice, Crvenim križem Đurđenovac, Planinarskim društvom Krndija Našice, Gradskom glazbom Našice, Našičkim mažoretkinjama, Udrugom Zagoraca „Kaj“ Našice, Ženskim odbojkaškim klubom Našice, Osječkom pivovarom, restoranom brze hrane „Brzo i dobro“, Ferivi Sportom i lunaparkom Kohon iz Slavonskog Broda u subotu 10. lipnja 2017. održana je humanitarna akcija „Našice za Davida“ na kojoj je uz angažman ovog velikog broja udruga i organizacija i uz dobrotu sugrađana za liječnje malog Davida prikupljeno 34.901,48 kuna.

samoposluga3

Ovakav velik broj uključenih u ovu akciju još je jedan dokaz senzibiliteta koji Našičani pokazuju već dugi niz godina za svoje sugrađane u nevolji. Ova akcija održavala se na nekoliko lokacija u našem gradu. U centru grada od 9 do 12 sati udruge i organizacije uključene u ovu akciju su na štandovima imale prodajne akcije što kroz gastro ponudu što kroz ponudu raznih rukotvorina. Za to vrijeme od 10 do 12 sati u Velikom parku pored ribičke kuće bila je organizirana humanitarna utrka „Trčim za Davida“ u dvije kategorije: za djecu do 13 godina i za one starije od 13 godina. 230 odraslih i više od stotinu djece u subotu je trčalo za našeg Davida. Od 11 sati u dvorani OŠ kralja Tomislava započeo je Antunovski turnir u odbojci na kojem se prikupljao dobrovoljni prilog. Navečer, u 18:30 na završnoj svečanosti Društva Naša Djeca Našice, u Domu kulture također se prikupljao dobrovoljni prilog. Prema tome, bila je ovo jedna cjelodnevna akcija za koju se slobodno reći da je bila više nego uspješna.

samoposluga1

Predsjednik Humanitarne udruge Dar dobrote Robert Kresić istaknuo je zadovoljstvo prikupljenim iznosom, ali isto tako rekao kako ga osobito veseli činjenica da je toliki broj udruga i organizacija prepoznalo potrebu da se pomogne i kako se upravo tom angažiranošću udruga, organizacija i građana stvorila jedna, svojevrsna „klima dobrote“ kojom je grad odisao u subotu. Kresić je izrazio želju da ova socijalna osjetljivost i senzibiliziranost naše lokalne zajednice bude ulog u bolju budućnost svih nas, a da se David čim prije vrati bezbrižnosti djetinjstva što na kraju krajeva svako dijete zaslužuje.

 

Log in to comment
dm1

Jučer je u prostorijama Socijalne samoposluge Našice uručena vrlo vrijedna donacija DM-a od preko 29 tisuća kuna.

 

Log in to comment
socka
Humanitarna udruga Dar dobrote čiji je osnovni cilj priklupljanje i podjela hrane i nepokvarljivih namirnica za članove socijalno ugroženih obitelji s područja Grada Našica i okolice u vidu Socijalne samoposluge, iza sebe ima ostvarenu još jednu godinu rada, o čemu je bilo riječi i na petoj redovnoj sjednici Skupštine udruge, održanoj 28. prosinca 2016. godine.

 

Log in to comment
socijalna2

Jučer su predstavnici Javne vatrogasne postrojbe Našice i DVD-a Našice obišli Socijalnu samoposlugu te kao i nekoliko godina prije, za vrijeme blagdana donirali potrebitima.

„I ove godine smo odlučili umjesto da uložimo u izradu čestitki našim poslovnim partnerima i prijateljima, pomoći potrebitima u obiteljima koji su korisnici Socijalne samoposluge u Našicama.“ – rekao je među ostalim predsjednik DVD-a Našice Zvonko Ljubljanović.

Na primopredaji ove hvale vrijedne donacije naših vatrogasaca, bio je i predsjednik udruge Dar Dobrota Robert Kresić, koji je zahvalio te u nastavku rekao.

„Udruga Dar dobrote surađuje sa vatrogascima od svojih samih početaka, još dok nije postojala Socijalna samoposluga. Naime, naši su volonteri pomagali vatrogascima prilikom sortiranja robe koja je išla za poplavljena područja. Dakle, od samog početka zaista je suradnja izvrsna i Našički vatrogasci su zaista uz Grad Našice organizacija koja nam najviše pomaže. Evo i ove godine za Božić odlučili su se donirati higijenske potrepštine za potrebe Socijalne samoposluge. Ovom prilikom želim se stvarno svima zahvaliti kako na dosadašnjoj suradnji, tako i na onoj koja nas vjerujem očekuje.“ – rekao je Robert Kresić.

 

Log in to comment
socka
Iz Humanitarne udruge Dar dobrote najavljuju akciju za Socijalnu samoposlugu Našice u tjednu koji je pred nama.

 

Log in to comment

socijalnasamoposluga1

Povodom 14. škole otvorenih vrata u OŠ Dore Pejačević, Našice 16.prosinca 2016. pod nazivom "Pružamo pomoć potrebitima" volonterke Socijalne samoposluge u Našicama Daria Potnešil i Đurđica Pavlović održale su kraće predavanje 7.b učiteljice Kristine Fedor i a razredu o svome volontiranju i cjelokupnom radu Socijalne samoposluge.

socijalnasamoposluga2

Tom prigodom su sedmaši i ostali učenici skupili namirnice i vrijednu donaciju odnijeli zajedno u prostoriju Socijalne samoposluge s mišlju Pomogni siromašnome i postat ćeš ti bogat!

 

Log in to comment
banner1
PlakatzaDanGrada2017

banner310 2581a

gelo1

reklama310x258 1

banner22015

Najnovije galerije

banner1

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.