banner izzy2016

dm1

Jučer je u prostorijama Socijalne samoposluge Našice uručena vrlo vrijedna donacija DM-a od preko 29 tisuća kuna.

 

Log in to comment
socka
Humanitarna udruga Dar dobrote čiji je osnovni cilj priklupljanje i podjela hrane i nepokvarljivih namirnica za članove socijalno ugroženih obitelji s područja Grada Našica i okolice u vidu Socijalne samoposluge, iza sebe ima ostvarenu još jednu godinu rada, o čemu je bilo riječi i na petoj redovnoj sjednici Skupštine udruge, održanoj 28. prosinca 2016. godine.

 

Log in to comment
socijalna2

Jučer su predstavnici Javne vatrogasne postrojbe Našice i DVD-a Našice obišli Socijalnu samoposlugu te kao i nekoliko godina prije, za vrijeme blagdana donirali potrebitima.

„I ove godine smo odlučili umjesto da uložimo u izradu čestitki našim poslovnim partnerima i prijateljima, pomoći potrebitima u obiteljima koji su korisnici Socijalne samoposluge u Našicama.“ – rekao je među ostalim predsjednik DVD-a Našice Zvonko Ljubljanović.

Na primopredaji ove hvale vrijedne donacije naših vatrogasaca, bio je i predsjednik udruge Dar Dobrota Robert Kresić, koji je zahvalio te u nastavku rekao.

„Udruga Dar dobrote surađuje sa vatrogascima od svojih samih početaka, još dok nije postojala Socijalna samoposluga. Naime, naši su volonteri pomagali vatrogascima prilikom sortiranja robe koja je išla za poplavljena područja. Dakle, od samog početka zaista je suradnja izvrsna i Našički vatrogasci su zaista uz Grad Našice organizacija koja nam najviše pomaže. Evo i ove godine za Božić odlučili su se donirati higijenske potrepštine za potrebe Socijalne samoposluge. Ovom prilikom želim se stvarno svima zahvaliti kako na dosadašnjoj suradnji, tako i na onoj koja nas vjerujem očekuje.“ – rekao je Robert Kresić.

 

Log in to comment
socka
Iz Humanitarne udruge Dar dobrote najavljuju akciju za Socijalnu samoposlugu Našice u tjednu koji je pred nama.

 

Log in to comment

socijalnasamoposluga1

Povodom 14. škole otvorenih vrata u OŠ Dore Pejačević, Našice 16.prosinca 2016. pod nazivom "Pružamo pomoć potrebitima" volonterke Socijalne samoposluge u Našicama Daria Potnešil i Đurđica Pavlović održale su kraće predavanje 7.b učiteljice Kristine Fedor i a razredu o svome volontiranju i cjelokupnom radu Socijalne samoposluge.

socijalnasamoposluga2

Tom prigodom su sedmaši i ostali učenici skupili namirnice i vrijednu donaciju odnijeli zajedno u prostoriju Socijalne samoposluge s mišlju Pomogni siromašnome i postat ćeš ti bogat!

 

Log in to comment

socijalna samoposluga našice dar dobrote 1

Humanitarna udruga Dar dobrote, poznata po svom projektu Socijalne samoposluge, prije dvije godine organizirala je prvi koncert adventskih i božićnih pjesama na našičkom trgu, odnosno na platou ispred Doma kulture.

 

Log in to comment
banner1

banner310 2581a

gelo1

reklama310x258 1

banner22015

Najnovije galerije

banner1

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.