reklamavelika2015a

violeta1

Prije desetak dana Socijalna samoposluga Našice primila je donaciju Violete u vidu higijenskih potrepština u vrijednosti 12.500 kuna.

 

Log in to comment
sam1
Jučer su članovi javne vatrogasne postrojbe Našice i DVD-a Našice tradicionalno uoči Božićnih blagdana donirali socijalnu samoposlugu u Našicama.

 

Log in to comment
sockaČetvrtu godinu zaredom Humanitarna udruga Dar dobrote organizirat će već sada tradicionalni koncert adventskih i božićnih pjesama, i to u subotu 23. prosinca s početkom u 10 sati na Trgu dr. Franje Tuđmana pod adventskim šatorom.

 

Log in to comment
dar1
Svake godine, 5. prosinca, u svijetu se obilježava Međunarodni dan volontera. Humanitarna udruga Dar dobrote kao jednu od dvije primarne djelatnosti propisane Statutom Udruge ima upravo volonterstvo (druga je humanitarna pomoć).

 

Log in to comment
socijalna1

Kako nam javljaju iz Socijalne samoposluge Našice, nakon podužeg vremena opet kreću s prikupljanjem prehrambenih i higijenskih potrepština u akcijama u trgovačkim centrima, a prvi na redu je našički Konzum.

 

Log in to comment
socka1

Jučer je u Našicama u organizaciji Humanitarne udruge Dar dobrote u suradnji s Gradom Našicama, Turističkom zajednicom Grada Našica, Oldtimer klubom Našice i prijateljskim organizacijama i udrugama održana 4. Humanitrana manifestcija „Mali grad velikog srca“.

 

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

banner1

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.